Φανούριος: Ανεπιθύμητος ο Νικολάου

Δεν έκρυψε την προβληματική παρουσία του Απόλλωνα στο «Στέλιος Κυριακίδης» που έφερε την ήττα από την Πάφος FC με 3-2 ο εκπρόσωπος Τύπου των γαλάζιων. Ο Φανούριος Κωνσταντίνου μιλώντας στον Super Sport FM (104.0) αναφέρθηκε στην τρίτη διαδοχική ήττα του Απόλλωνα, ενώ επανέλαβε ότι ο διαιτητής Γιώργος Νικολάου είναι ανεπιθύμητος στην ομάδα της Λεμεσού.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

Για την τρίτη σερί ήττα: «Δεν ήμασταν η ομάδα που έπρεπε να παρουσιαστεί στο “Στέλιος Κυριακίδης” για να πάρουμε τη νίκη. Δεν ανταποκριθήκαμε στις απαιτήσεις του αγώνα. Δεν μπορώ να γνωρίζω το τι έγινε. Δεχθήκαμε τρεις ήττες σε οκτώ μέρες. Δεν ήμασταν καλά αγωνιστικά και ευθυνόμαστε εμείς για την εικόνα μας. Γνωρίζαμε ότι η Πάφος είναι ποιοτική ομάδα. Δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια. Δυστυχώς δεν διαχειριστήκαμε σωστά την ήττα μας από ΑΕΛ και ΕΝΠ. Είναι κάτι που πρέπει να διαχειριζόμαστε καλύτερα. Τα αποτελέσματα είναι εκεί, δεν μπορώ να πω κάτι διαφορετικό. Τα όσα έγιναν δεν αποτελούν άλλοθι. Η ευθύνη βαραίνει εμάς».

Για τη διαιτησία: «Τα είδατε και εσείς. Είναι μεγαλύτερος ο θυμός. Καμία δικαιολογία».

Για το πώς χειρίζονται την κατάσταση: «Την ευθύνη την αναλαμβάνουμε εμείς. Απλώς, είναι μια ευκαιρία με τη χθεσινή διαιτησία ο καθένας να πάρει το δρόμο του. Για μας είναι ανεπιθύμητος. Δεν πρόκειται να τον δεχτούμε ξανά. Αν δείτε τον τύπο, το λένε όλοι οι συνάδελφοι. Εσείς θεωρείτε ότι μπορεί να ανταποκριθεί;».

Για την έντονη αντίδραση του κόσμου του Απόλλωνα: «Είναι η δεύτερη φορά που γίνεται αυτό. Ο κόσμος θα σου την πει, όμως δεν έχει κανείς το δικαίωμα να στερεί από την ομάδα το ότι της αναλογεί από ένα παιχνίδι. Δεχθήκαμε σφοδρότατη επίθεση και είναι άνευ προηγουμένου. Καλώ τον κόσμο σε αυτοσυγκράτηση. Δεν έχουμε δει ξανά τέτοια αντίδραση για διαιτητή. Είμαστε φανερά ενοχλημένοι. Για το χέρι, ας πούμε ότι ήταν πολλοί παίκτες μπροστά και δεν το είδε. Για το πέναλτι δεν υπάρχει δικαιολογία. Δεν γίνεται. Στο ένα μέτρο. Μπροστά του. Δεν μπορούν».

Για το ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ: «Είναι παιχνίδι τριπλής παραλλαγής».

Για τα αγωνιστικά: «Θα είναι εκτός οι Γιαννιώτας, Μάρκοβιτς και Γκακπέ».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy