Τον τράκαρε ο Ζιντάν και αυτός του ζήτησε… selfie

345

Ο Ιγνάσιο Φερνάντεθ οδηγούσε το Σάββατο κοντά στο προπονητικό κέντρο της Ρεάλ, όταν το αυτοκίνητό του δέχτηκε χτύπημα από πίσω από ένα άλλο όχημα. Ο επιπλοποιός από την Γαλικία σταμάτησε αμέσως και κατέβηκε για να διαπιστώσει τη ζημιά και προς έκπληξή του από το άλλο αυτοκίνητο κατέβηκε ο Ζινεντίν Ζιντάν!

“Αμέσως τον αναγνώρισα και του είπα πως θα ήθελα να τον συναντήσω υπό άλλες συνθήκες, αλλά κι έτσι που τον είδα δεν με πείραξε καθόλου. Αμέσως ηρέμησα, γιατί ήξερα πως είχε ασφάλεια και θα πλήρωνε για τα πάντα. Του έδωσα το τηλέφωνό μου για να συνεννοηθούν οι ασφαλιστικές εταιρείες, αλλά όχι εκείνος το δικό του, όπως ήταν αναμενόμενο. Στο τέλος τού ζήτησα να βγάλουμε μια selfie, γιατί αλλιώς δεν θα με πίστευε κανένας πως με τράκαρε ο Ζιντάν. Εκείνος δέχτηκε πολύ ευγενικά”, ανέφερε σε εφημερίδα της Γαλικίας για αυτή την απρόσμενη συνάντηση ο τυχερός στην ατυχία του ποδοσφαιρόφιλος.

sport-fm.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy