Δείχνουν να μην το θελουν ή να μην μπορούν στον Απόλλωνα

Πέραν των σοβαρών διαιτητικών λαθών που έγιναν στο χθεσινό παιχνίδι, η αγωνιστική κατρακύλα για τον Απόλλωνα συνεχίζεται. Μετά τις συνεχόμενες νίκες ήρθε το πισωγύρισμα. Η ομάδα του Σωφρόνη Αυγουστή για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι δέχθηκε την ήττα αυτή τη φορά από την Πάφος F.C.

Δείχνουν να μην το θέλουν ή να μην μπορούν στον Απόλλωνα, δεν εξηγείται αλλιώς, αφού οι “γαλάζιοι” για ακόμα ένα παιχνίδι παρουσιάστηκαν κατώτεροι των περιστάσεων.

Με πολλά αμυντικά κενά παρουσιάστηκε στην Πάφο ο Απόλλωνας που τα πλήρωσε ακριβά αφού δέχθηκε τρία γκολ ενώ μπορούσε στο τέλος του παιχνιδιού να δεχθεί και άλλα. Λάθος επιλογή όπως αποδείχθηκε να αγωνιστεί ο Σάλαι, δεν προπονήθηκε λόγο ίωσης, δεν μπόρεσε να αντεπεξέλθει στις δυσκολίες του αγώνα όπως επίσης και ο Σελίμοβιτς που σε αρκετές περιπτώσεις έχανε τους επιθετικούς της Πάφου.

Προβληματικός για ακόμα ένα παιχνίδι  στην δημιουργία παιχνιδιού από την μέση και μπροστά, χωρίς καθαρό μυαλό δεν μπόρεσε να παίξει το κυριαρχικό ποδόσφαιρο που μας είχε συνηθίσει. Σαρδινέρο και Σακέτι κινήθηκαν κάτω του μετρίου ενώ Πέδρο και Αγκιρε έδειξαν για ακόμα ένα παιχνίδι κουρασμένοι και δεν βοήθησαν, χρειάζονται ανάσες.

Αρνητικός για ακόμα ένα παιχνίδι ο Γιαννιώτας που δεν βοήθησε καθόλου την ομάδα, ενώ στο τέλος την άφησε με 10 παίκτες αφού αντίκρισε την κόκκινη κάρτα.

Στα θετικά καταγράφεται η παρουσία του Πίττα που σκόραρε ένα γκολ για τους “γαλάζιους” ενώ του ακυρώθηκε άλλο ένα λανθασμένα. Ο νεαρός επιθετικός έτρεξε, κέρδισε μπάλες και δημιούργησε προβλήματα στην άμυνα του αντιπάλου και έδειξε ότι μπορεί να βοηθήσει την ομάδα του. Ίσως θα πρέπει να πάρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής  στη βασική ενδεκάδα.

Ότι χτίστηκε με τόσο κόπο, τον χάλασαν αυτοί που το έφτιαξαν. Αν εξαιρέσουμε τα διαιτητικά χθεσινά(12/2) λάθη του Νικολάου και πάλι η ομάδα ήταν αγνώριστη λες και κάποιος πατά ένα κουμπί και STOP. Άλλωστε και ο ίδιος ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα το παραδέχθηκε σε δηλώσεις του μετά τον αγώνα στην Πάφο!

 

 

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy