ΑΕΛ: Ενημέρωση για τα εισιτήρια του αγώνα πρωταθλήματος με αντίπαλο την Ομόνοια.

Η ΑΕΛ ενημερώνει για τα εισιτήρια του αγώνα πρωταθλήματος με αντίπαλο την Ομόνοια.

Αναλυτικα:

«Η  ΑΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΗΜΟΣΙΑ ΛΤΔ ανακοινώνει ότι η έναρξη της προπώλησης των εισιτηρίων για τον αγώνα της 20ης Αγωνιστικής του Παγκύπριου Πρωταθλήματος Cyta ανάμεσα στην ομάδα μας και την ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας θα ξεκινήσει σήμερα από το AEL OFFICIAL SHOP καθώς και ηλεκτρονικά στην Επίσημη Σελίδα της ομάδας μας. Ο αγώνας θα διεξαχθεί την ερχόμενη Κυριακή (16/02) στις 17:00 στο Τσίρειο Στάδιο.

Τιμές Εισιτηρίων:
12€ Κανονικό

10€ Μαθητικό
Παιδιά κάτω των 14 χρ Δωρεάν

«ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΑ ΘΑ ΙΣΧΥΣΟΥΝ ΤΑ ΕΞΗΣ»:

Οποιοδήποτε πρόσωπο, άνω των 14 ετών προτίθεται να προσέλθει στο στάδιο για να παρακολουθήσει αγώνα του Παγκύπριου Πρωταθλήματος Α΄ Κατηγορίας Ποδοσφαίρου ή που έχει διεθνή διάσταση, από τις 25/8/2018 και μετά ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ να κατέχει και να επιδεικνύει όποτε του ζητηθεί , εκτός από το εισιτήριο, την κάρτα φιλάθλου. Η έκδοση εισιτηρίου είναι εφικτή μόνο με την καταχώρηση του αριθμού μητρώου στο λογισμικό σύστημα έκδοσης εισιτηρίων.Κάθε κάτοχος αριθμού μητρώου δικαιούται μόνο ένα εισιτήριο εισόδου. Όσοι από τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας δεν έχουν αριθμό μητρώου φιλάθλου δεν θα είναι εφικτή η είσοδος τους στο στάδιο.

Εξαιρούνται :
Άτομα με Αναπηρίες (ΑμεΑ), με την προϋπόθεση της επίδειξης της επίσημης ταυτότητας ΑμεΑ. Οι συνοδοί ΑμεΑ είναι υποχρεωμένοι να φέρουν μαζί τους την κάρτα φιλάθλου. Άτομα κάτω των 14 ετών. Κάτοχοι διαπιστεύσεων του σταδίου, π.χ. μέλη αποστολών, υπάλληλοι σταδίου, δημοσιογράφοι.

Ωράριο λειτουργίας AEL OFFICIAL SHOP:

Πέμπτη (13/02): 15:00-18:00
Παρασκευή (14/02): 09:00-13:00/15:00-18:00
Σάββατο (15/02): 09:00-13:00
*Εισιτήρια θα πωλούνται μόνο με μετρητά.
*Την ημέρα του αγώνα θα υπάρχουν εισιτήρια στα ταμεία του γηπέδου που θα ανοίξουν στις 14:30».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy