Ξεκινάει προετοιμασία η Εθνική Ανδρών Καλαθόσφαιρας

Η Εθνική Ανδρών ξεκινάει την Πέμπτη (13/3) την προετοιμασία της ενόψει των πρώτων δύο αναμετρήσεων για την α’ προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023. Η κυπριακή ομάδα θα αντιμετωπίσει εντός έδρας την Λευκορωσία την Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2020 στις 19:00 στο στάδιο «Τάσσος Παπαδόπουλος» Ελευθερία, ενώ την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2022 το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα αντιμετωπίσει την Αλβανία εκτός έδρας.

Στο πλαίσιο του σταδίου προετοιμασίας της για τις δύο σημαντικές αναμετρήσεις απέναντι σε Λευκορωσία και Αλβανία, η Εθνική Ανδρών θα μεταβεί την Παρασκευή (14/2) στην Ελλάδα, όπου θα δώσει δύο φιλικά προετοιμασίας.

Θυμίζουμε πως η προπώληση των εισιτηρίων για την εντός έδρας αναμέτρηση με την Λευκορωσία έχει ξεκινήσει και πραγματοποιείται αποκλειστικά μέσα από την ιστοσελίδα www.tickethour.com.cy.

Οι φίλοι της Εθνικής Ανδρών θα έχουν την ευκαιρία για πρώτη φορά να ζήσουν την απόλυτη καλαθοσφαιρική εμπειρία, παρακολουθώντας τον αγώνα απέναντι στην Λευκορωσία από τις court-side θέσεις, που θα βρίσκονται εντός του παρκέ του Σταδίου Ελευθερία.

Παράλληλα, οι θέσεις τα VIP του σταδίου της πρωτεύουσας πωλούνται στα 10 ευρώ, ενώ η γενική είσοδος στο στάδιο και στις εξέδρες του κάτω διαζώματος έχει οριστεί στα 5 ευρώ.

Όλοι οι φίλοι της κυπριακής καλαθόσφαιρας που επιθυμούν να παρακολουθήσουν από κοντά την αναμέτρηση της Κύπρου κόντρα στην Λευκορωσία, θα πρέπει να έχουν εκδώσει κάρτα φιλάθλου, την οποία θα πρέπει να υποδείξουν κατά την είσοδο τους στις εξέδρες του σταδίου.

Τιμές εισιτηρίων

Κανονικό εισιτήριο: €5

Εξέδρα VIP: €10

Court-Side Green: €40

Court-Side Red: €50

Courtside Gold: €80

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy