Φερστάπεν: “Το 2020 θέλω την τρίτη θέση στο χειρότερο σενάριο”

Υψηλές βλέψεις για το 2020 έχει ο Μαξ Φερστάπεν και μας λέει, ότι στη χειρότερη περίπτωση, θα ήθελε να τερματίσει στο πρωτάθλημα στην τρίτη θέση, αν όχι στην πρώτη ή τη δεύτερη.

Το 2020 για τη Red Bull θα είναι μια χρονιά όπου θα δουλέψουν στο φουλ, ώστε ο Μαξ Φερστάπεν να πετύχει όσο το δυνατόν καλύτερα αποτελέσματα. Από τις δηλώσεις του Ολλανδού μέχρι τώρα έχουμε καταλάβει ότι όλοι τους, έχουν πολλές ελπίδες για αυτή τη χρονιά και θεωρούν ότι θα είναι πιο κοντά από ποτέ στον κορυφαίο ανταγωνισμό. Ο Μαξ Φερστάπεν έχει θέσει και τους δικούς του, προσωπικούς στόχους.

«Θα προσπαθήσουμε φέτος να τα πάμε καλύτερα. Θέλουμε να παλέψουμε για τον τίτλο. Πέρυσι σε κάποιους αγώνες δεν μπορούσαμε να είμαστε ανταγωνιστικοί, όμως ακόμη και έτσι χρειάζεται να παλεύεις ώστε να αποσπάς τους περισσότερους δυνατούς βαθμούς. Ελπίζω ότι από αυτή τη χρονιά και ύστερα θα είμαστε στο βάθρο και θα παλεύουμε σε κάθε αγώνα για αυτό, το λιγότερο. Στο πρωτάθλημα θα ήθελα την τρίτη θέση στο χειρότερο σενάριο.

Είμαι ενθουσιασμένος και θέλω να παλέψω για ακόμη καλύτερα αποτελέσματα. Απλώς πρέπει να πάρουμε το μέγιστο από τις δυνατότητές μας και να δουλέψουμε σκληρά, πάρα πολύ σκληρά, όλο το χρόνο. Στα χειμερινά δοκιμαστικά θα δώσουμε τους καλύτερους εαυτούς μας για να βελτιωθούμε σε κάθε επίπεδο και να δουλέψουμε πολύ. Σαν ομάδα στοχεύουμε φυσικά στον τίτλο και στο να τα πάμε όσο το δυνατόν καλύτερα. Ο χρόνος θα δείξει. Για την ώρα είναι δύσκολο να πούμε, όμως κάνουμε ο,τι ακριβώς χρειάζεται για να τα πετύχουμε» είπε ο Μαξ Φερστάπεν.

gazzetta.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy