Προπώληση για τον αγώνα Κυπέλλου κόντρα στην ΑΕΚ

Η ΑΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΔΗΜΟΣΙΑ ΛΤΔ ανακοινώνει ότι η προπώλησης των εισιτηρίων για τον αγώνα της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Coca – Cola ανάμεσα στην ομάδα μας και την ΑΕΚ Λάρνακας θα ξεκινήσει σήμερα από το AEL OFFICIAL SHOP και ηλεκτρονικά από την Επίσημη Σελίδα της ομάδας μας.

O αγώνας θα διεξαχθεί την ερχόμενη Τετάρτη (12/02) στις 18:00 στο Τσίρειο Στάδιο

Τιμές Εισιτηρίων:

15€ Κανονικό

10€ Μαθητικό

Παιδιά κάτω των 14 χρ Δωρεάν

Ενημερώνουμε ότι για τον συγκεκριμένο αγώνα οι κατηγορίες εισιτήριων διαρκείας που ισχύουν είναι «V.I.P» «LION PREMIUM» και «LION».

«ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΑ ΘΑ ΙΣΧΥΣΟΥΝ ΤΑ ΕΞΗΣ»:

Οποιοδήποτε πρόσωπο, άνω των 14 ετών προτίθεται να προσέλθει στο στάδιο για να παρακολουθήσει αγώνα του Παγκύπριου Πρωταθλήματος Α΄Κατηγορίας Ποδοσφαίρου ή που έχει διεθνή διάσταση, από τις 25/8/2018 και μετά ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ να κατέχει και να επιδεικνύει όποτε του ζητηθεί , εκτός από το εισιτήριο, την κάρτα φιλάθλου. Η έκδοση εισιτηρίου είναι εφικτή μόνο με την καταχώρηση του αριθμού μητρώου στο λογισμικό σύστημα έκδοσης εισιτηρίων. Κάθε κάτοχος αριθμού μητρώου δικαιούται μόνο ένα εισιτήριο εισόδου. Όσοι από τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας δεν έχουν αριθμό μητρώου φιλάθλου δεν θα είναι εφικτή η είσοδος τους στο στάδιο.

Εξαιρούνται : Άτομα με Αναπηρίες (ΑμεΑ), με την προϋπόθεση της επίδειξης της επίσημης ταυτότητας ΑμεΑ. Οι συνοδοί ΑμεΑ είναι υποχρεωμένοι να φέρουν μαζί τους την κάρτα φιλάθλου. Άτομα κάτω των 14ετών. Κάτοχοι διαπιστεύσεων του σταδίου, π.χ. μέλη αποστολών, υπάλληλοι σταδίου, δημοσιογράφοι.

Ωράριο λειτουργίας AEL OFFICIAL SHOP

Δευτέρα (10/02): 15:00-18:00

Τρίτη (11/02): 09:00-13:00/ 15:00-18:00

Τετάρτη (12/02): 09:00-13:00

*Εισιτήρια θα πωλούνται μόνο με μετρητά.

*Την ημέρα του αγώνα θα υπάρχουν εισιτήρια στα ταμεία του γηπέδου τα οποία θα ανοίξουν στις 16:30.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΑΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΔΗΜΟΣΙΑ ΛΤΔ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy