“Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι σε μία δύσκολη περίοδο…”

Στην εκπομπή Άθλημα και Θέαμα του ραδιοφωνικού σταθμού CutRadio του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου (ΤΕΠΑΚ), μίλησε σήμερα(10/2) ο προπονητής της ΑΕΛ, Ντούσαν Κέρκεζ. 

Είπε αρκετά και ενδιαφέροντα πράγματα ανάμεσα σε αυτά μίλησε για το παιχνίδι Κυπέλλου ανάμεσα στην ΑΕΛ και την ΑΕΚ, παιχνίδι αρκετά σημαντικό για τους “γαλαζοκίτρινους” για να συνεχίσει ότι έκανε πέρσι, να κατακτήσει το Κύπελλο.

Αρχικά ανέφερε,” είναι ένα δύσκολο παιχνίδι σε μία δύσκολη περίοδο με πολλά παιχνίδια. Έχουμε την εμπειρία για να παίξουμε σε τέτοια περίοδο. Ξέραμε μόλις κληρωθήκαμε με την ΑΕΚ, ότι θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι με δυνατό ζευγάρι. Η πρόκριση δεν θα τελειώσει την Τετάρτη(12/2), θα κριθεί στο δεύτερο παιχνίδι, ασχέτως ποιος θα κερδίσει το πρώτο παιχνίδι.

Για το αν πιστεύει ότι μπορεί να χτυπήσει στις αδυναμίες της ΑΕΚ. 

“Ένας φίλος μου, μου είπε ότι η ΑΕΛ μπορεί να κερδίσει τον οποιοδήποτε αλλά μπορεί να χάσει από τον οποιοδήποτε και με τον Απόλλωνα όλοι νόμιζαν ότι θα χάσουμε αλλά τον κερδίσαμε. Εγώ νομίζω είμαστε έτοιμοι για την ΑΕΚ, τέλειωσε το παιχνίδι με την Πάφο πλέον, η ήττα μπορεί να μας δώσει περισσότερη δύναμη για να είμαστε πιο έτοιμοι για την Τετάρτη, για να τα δώσουμε όλα και να περάσουμε στον επόμενο γύρο.

Για την όχι και τόσο καλή πορεία της ΑΕΚ φέτος σε σύγκριση με τις άλλες χρονιές και κατά την άποψη του τι φταίει.

“Η ΑΕΚ, όπως βλέπουμε τα τελευταία χρόνια πηγαίνει αρκετά καλά, έχει ένα οργανωμένο πλάνο, με Ισπανό τεχνικό διευθυντή, με αρκετούς Ισπανούς ποδοσφαιριστές. Ήρθε η χρονιά που δεν πηγαίνει τόσο καλά και η ομάδα δυσκολεύεται να μπει στην εξάδα, μετά τη νίκη απέναντι στο ΑΠΟΕΛ έχουν περισσότερες πιθανότητες αλλά η ΑΕΚ δεν παίζει το ποδόσφαιρο που έπαιζε τα προηγούμενα χρόνια. Την Τετάρτη πρέπει να εκμεταλλευτούμε τις αδυναμίες της ΑΕΚ για να πάρουμε ένα καλό πλεονέκτημα”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy