Ήττα στην Πάφο όπως τότε…

Ο αγώνας στον Παφιακό ξεκίνησε έχοντας καλό ρυθμό για τις δύο ομάδες με τους «γαλαζοκίτρινους» να κρατάνε περισσότερο τη μπάλα στο πρώτο δεκάλεπτο. Στο 17΄η ΑΕΛ απείλησε με τον Μάε αλλά το πλασέ του κόντραρε σε αμυντικούς, ενώ στο αμέσως επόμενο λεπτό ο τερματοφύλακας της Πάφου απέκρουσε σουτ του Χουράδο.

Οι γηπεδούχοι είχαν κι αυτοί τις καλές τους στιγμές με δύο πλασέ στο 21΄και στο 23΄που απέκρουσε ο Βοζίνια. Στο 32΄μεγάλη ευκαιρία για την Πάφο, έδιωξε σωτήρια ο Βοζίνια. Οι γηπεδούχοι έγιναν πιο απειλητικοί στα τελευταία λεπτά του ημιχρόνου με αποτέλεσμα στο 44΄να προηγηθούν και να φέρουν σε δύσκολη θέση την ΑΕΛ. Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με την ΑΕΛ να έχει την κατοχή αλλά να είναι πίσω στο σκορ.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με την Πάφο να προσπαθεί για να απειλήσει και πάλι και τους “γαλαζοκίτρινους” να απειλούν στο 52΄και να χάνουν μεγάλη ευκαιρία για την ισοφάριση στο 54΄με τον Αντάμοβιτς να σουτάρει μόλις έξω. Η ΑΕΛ έγινε πιο πιεστική και προσπαθούσε για την ισοφάριση και στο 63΄ο Ντούσαν Κέρκεζ έκανε την πρώτη του αλλαγή βάζοντας τον Γερολέμου στη θέση του Ζτρασκόφσκι για να δώσει περισσότερη επιθετικότητα στην ομάδα του.

Στο 67΄οι γηπεδούχοι σε αντεπίθεση απείλησαν αλλά ο Βοζίνια πρώτα και μετά το δοκάρι έσωσαν τους “γαλαζοκίτρινους”. Στο 68΄δεύτερη αλλαγή για την ΑΕΛ με τον Μάίντεβατς να μπαίνει στο γήπεδο στη θέση του Χουράδο. Δυστυχώς για τους “γαλαζοκίτρινους” στο 75΄σε μια αντεπίθεση από τους γηπεδούχους δέχθηκαν το 2-0 και πλέον τα πράγματα έγιναν πολύ δύσκολα. Σε άλλη μια προσπάθεια να αλλάξει κάτι ο Κέρκεζ έβαλε στον αγώνα τον Γκαζαριαν στη θέση του Αντάμοβιτς στο 78΄, κάνοντας και την τρίτη του αλλαγή.

Στο 84΄ένα σουτ του Τεισέιρα πέρασε μόλις άουτ, ενώ στο 87΄ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων αποσόβησε τη μείωση του σκορ σε σουτ του Μαίντεβατς μετά από σέντρα του Αβραάμ. Παρά τις προσπάθειες για να κάνει κάτι η ΑΕΛ, δεν τα κατάφερε ούτε στις καθυστερήσεις να μειώσει σε σουτ του Μαίντεβατς, ο αγώνας ολοκληρώθηκε με την ΑΕΛ να χάνει 2-0.

Όπως τότε στις 9/2/2002, δείτε εδώ που επισκέφτηκε ξανά το Παφιακό η ΑΕΛ δεν κατάφερε να ντουμπλάρει τις νίκες της μετά τη νίκη στο τοπικό ντέρμπι και δέχθηκε την ήττα από την Πάφο με 2-0, χάνοντας έδαφος για την προσπάθεια που κάνει να μπει στην εξάδα.

 

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy