Στην Victoria Koln(U19) ο Ζαντής!

Στην F.C Victoria Koln U19 θα αγωνίζεται μέχρι το τέλος της σεζόν ο νεαρός ποδοσφαιριστής της Καρμιώτισσας(U19) Σωτήρης Ζαντής. Ο ι ιθύνοντες της Γερμανικής ομάδας κάλεσαν τον Ζαντή στις προπονήσεις της ομάδας, ο οποίος αγωνίστηκε και σε φιλικό και μάλιστα σκόραρε και αφού έμειναν ευχαριστημένοι τον κάλεσαν στην ομάδα τους.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η Γερμανική ομάδα βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας και κάνει αγώνα σωτηρίας. Στο πρόσωπο του Ζαντή, ευελπιστούν να βρουν τη λύση στο επιθετικό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν. Ο Ζαντής αποχώρησε από το πρωτάθλημα Νέων έχοντας σκοράρει 9 τέρματα.

Η Victoria Koln(U19) αγωνίζεται αύριο(9/2) με τη Σάλκε εκτός έδρας, ενώ ο Ζαντής αναμένεται να ντεμπουτάρει κόντρα στην Ντόρντμουντ στις 23/2. Μεγάλη συμβολή στο μεγάλο βήμα στην καριέρα του νεαρού είχε ο προπονητής του στην Καρμιώτισσα, Φίλιππος Φιλίππου.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy