Μαραθώνιος Λεμεσού, δηλώστε συμμετοχή

Για 14η χρονιά, η πόλη της Λεμεσού είναι έτοιμη να υποδεχθεί τον ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού ΓΣΟ, τη μεγαλύτερη αθλητική διοργάνωση στην Κύπρο, η οποία θα διεξαχθεί το Σάββατο 21 και την Κυριακή 22 Μαρτίου 2020.

Το συναρπαστικό αγωνιστικό διήμερο, του 14ου ΟΠΑΠ Μαραθώνιου Λεμεσού ΓΣΟ, επιβεβαιώνει το «Ευ Αγωνίζεσθαι», με έξι διαφορετικές διαδρομές, που απευθύνονται σε όλες τις ηλικίες και επίπεδα αθλητών, από αρχάριους που θέλουν να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους στους αγώνες, μέχρι και πολύ έμπειρους αθλητές μεγάλων επιδόσεων.

 

Ο Μαραθώνιος Δρόμος, που αποτελεί τον κορυφαίο αγώνα της διοργάνωσης, θα διεξαχθεί την Κυριακή 22 Μαρτίου, στις 07:30, με σημείο εκκίνησης και τερματισμού το δυτικό μέρος του Μόλου. Μεγάλοι αθλητές με σπουδαίες επιδόσεις, από την Κύπρο και το εξωτερικό, καθώς και πλήθος άλλων δρομέων, δοκιμάζουν τα όρια τους και αγωνίζονται με στόχο να ξεπεράσουν το ρεκόρ τους, διανύοντας μια επίπεδη διαδρομή 42 χιλιομέτρων κατά μήκος της παραλίας, που συνδυάζει τόσο την ταχύτητα και την αντοχή όσο και την αγωνιστική τακτική.

Δηλώστε συμμετοχή τώρα, για να ζήσετε τη μοναδική αυτή εμπειρία! Προλάβετε να εγγραφείτε μέχρι την Πέμπτη 5 Μαρτίου 2020, καθώς ο αριθμός των συμμετοχών, ξεπερνά κάθε προσδοκία και οι θέσεις εξαντλούνται με γοργούς ρυθμούς.

Για πληροφορίες και εγγραφές: www.limassolmarathon.com

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy