Η Μπιλμπάο “σκότωσε” τη Μπάρτσα στο 90+3!!!

Μετά τη Ρεάλ, εκτός κυπέλλου και η Μπαρτσελόνα!

Με γκολ του Γουίλιαμς στο 90+3, η Μπιλμπάο νίκησε με 1-0 την Μπαρτσελόνα και προκρίθηκε στους “4” του κυπέλλου!

Γρανάδα, Μιραντές και Σοθιεδάδ επίσης προκρίθηκαν στα ημιτελικά του Copa del Rey!

Ο Κίκε Σετιέν έκανε την έκπληξη κι άφησε εκτός αρχικού σχήματος τους Αντουάν Γκριεζμάν και Αρτούρ, δίνοντας φανέλα βασικού στους Σέρτζι Ρομπέρτο και Ίβαν Ράκιτιτς την ώρα που η αποχώρηση του Κροάτη το καλοκαίρι μοιάζει δεδομένη.

Επτά λεπτά μετά από την έναρξη του ματς ο Ουνάι Νούνιεθ απέτρεψε γκολάρα του Άνσου Φάτι. Το ίδιο έγινε και στο 67ο λεπτό. Ο Ντε Γιονγκ κυνήγησε μια χαμένη μπαλιά, ωστόσο και πάλι ο Βάσκος αμυντικός βρέθηκε μπροστά του.

Στο 70ό ο Αντουάν Γκριεζμάν αν και βρέθηκε σε καλή θέση μετά την πάσα του Σέρτζι Ρομπέρτο. Η μεγαλύτερη ευκαιρία των Καταλανών χάθηκε από τον Λιονέλ Μέσι, ο οποίος δεν μπόρεσε να νικήσει σε τετ-α-τετ τον Ουνάι Σιμόν. Κι ενώ όλα έδειχναν παράταση, ήλθε ο Ινιάκι Ουίλιαμς στο τρίτο λεπτό του επιπρόσθετου χρόνου να κρίνει τη ματς και την πρόκριση!Ήταν η σέντρα του Ιμπάι και ο Ουίλιαμς μπήκε στην πορεία της μπάλας, την άλλαξε και νίκησε τον Τερ Στέγκεν.

Αυτή είναι η πρώτη φορά μετά από έξι διαδοχικά χρόνια που η Μπαρτσελόνα δεν φθάνει στον τελικό του ισπανικού Κυπέλλου. Αυτή είναι η πρώτη φορά στα 117 χρόνια ιστορίας του Copa del Rey που η Μπάρτσα αποκλείεται στις καθυστερήσεις.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy