Τέταρτη αγωνιστική για την Ανώτατη, τρίτη αγωνιστική για Επίλεκτη

Συνεχίζονται αυτό το Σάββατο(8/2) τα Παγκύπρια προαιρετικά πρωταθλήματα τόσο στην Ανώτατη όσο και στην Επίλεκτη κατηγορία. Στην Ανώτατη κατηγορία θα έχουμε την 4η αγωνιστική, ενώ για την Επίλεκτη την 3η αγωνιστική.

Αναλυτικά:

Ανώτατη κατηγορία:

ΑΕΛ: Αγωνίζεται κόντρα στην ΑΕΚ. Οι ομάδες U14 και U15 θα αγωνιστούν εκτός έδρας και οι ομάδες U16 και U17 θα γίνουν εντός έδρας.(Οι εντός έδρας αγώνες θα γίνουν στο Κοινοτικό στάδιο Κολοσσιού).

Απόλλων: Αγωνίζεται κόντρα στην Πάφο. Οι ομάδες U14 και U15 αγωνίζονται εντός έδρας και οι ομάδες U16 και U17 αγωνίζονται εκτός έδρας(Οι εντός έδρας αγώνες θα γίνουν στο Καλογεροπούλειο στάδιο).

Επίλεκτη κατηγορία:

Άρης: Αγωνίζεται κόντρα στην Αγία Νάπα. Οι ομάδες των U14 και U15 θα αγωνιστούν εντός έδρας και οι ομάδες U16 και U17 θα αγωνιστούν εκτός έδρας(Οι εντός έδρας αγώνες θα γίνουν στο γήπεδο “Κωστάκης Χριστοφόρου”.

Καρμιώτισσα: Αγωνίζεται κόντρα στην Ε.Ν.Π. Οι ομάδες των U14 και U15 θα αγωνιστούν εκτός έδρας και οι ομάδες U16 και U17 θα αγωνιστούν εντός έδρας(Οι εντός έδρας αγώνες θα γίνουν στο Δημοτικό στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, γήπεδο Δόξας Πολεμιδιών).

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy