“Στην ΑΕΛ δεν χωρούν διχόνοιες και η συσπείρωση είναι κάτι που απαιτείται άμεσα για το μεγαλείο της. Δεν περισσεύει κανείς”

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΑΕΛ διά της επίσημης ιστοσελίδας του Σωματείου.

Αναλυτικά:

 

«Πραγματοποιήθηκε συνάντηση μεταξύ του προέδρου Αντρέα Σοφοκλέους,το ΔΣ του σωματείου μας και το ΔΣ του ομίλου παλαιμάχων της ΑΕΛ και τις επιτροπές των τμημάτων μας.

Κύρια θέματα,μεταξύ άλλων ήταν η συσπείρωση του κόσμου μας και η παρουσία του στους αγώνες όλων των τμημάτων της ΑΕΛ, με άπαντες να συμφωνούν ότι η ΑΕΛ είναι μια ανεξάρτητου από που την υπηρετεί και οι αθλητές μας χρειάζονται την στήριξη του κόσμου μας. Ως αρχή θα είναι η προσέγγιση όλων των ακαδημιών των τμημάτων μας για μαζική παρουσία στους αγώνες , τόσο της ποδοσφαιρικής μας ομάδας όσο και στους αγώνες και των άλλων τμημάτων.

Επίσης συστάθηκε επιτροπή η οποία θα αναλάβει την οργάνωση εορταστικών εκδηλώσεων για τα 90χρονα του σωματείου μας και σύντομα θα υπάρξει σχετική ανακοίνωση. Σχετικά με αυτό καλούμε κοντά στο σωματείο όποιον ενδιαφέρεται να βοηθήσει με οποιοδήποτε τρόπο να επικοινωνήσει με την διοίκηση του σωματείου. Στην ΑΕΛ δεν χωρούν διχόνοιες και η συσπείρωση είναι κάτι που απαιτείται άμεσα για το μεγαλείο της. Δεν περισσεύει κανείς.

Η ΑΕΛ είναι το μεγαλύτερο αθλητικό σωματείο στην Κύπρο, με τους περισσότερους τίτλους και με το μεγαλύτερο κοινωνικό έργο και έτσι πρέπει να παραμείνει.

ΑΕΛ 1930 – 90 ΧΡΟΝΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑΣ»

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy