Κραυγή απόγνωσης από τον υπεύθυνο Ακαδημιών της Καρμιώτισσας

Ο Ανδρόνικος Ανδρονίκου υπεύθυνος της ακαδημίας της Καρμιώτισσας μίλησε σήμερα(7/2) το μεσημέρι στο ραδιόφωνο του Sports1. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζουν λόγω της αποκοπής χορηγιών.

Διαβάστε τι ανέφερε:

“Δεν έχει καμία ακαδημία που να έχει στο τέλος της περιόδου ένα σεντ κέρδος. Κατεβάζουμε συνέχεια προς τα κάτω τον μήνα που πληρώνουν τα παιδιά, αφήνουμε αρκετούς δωρεάν, κυρίως αυτούς που δεν έχουν εργασίες οι γονείς τους. Δεν μιλώ για την Καρμιώτισσα, αλλά για όλες τις ομάδες.

Τα γήπεδα μας δεν μπορούμε να τα διορθώσουμε. Όποιος μιλήσει θα τον τιμωρήσουν. Στείλαμε 100 φορές επιστολές, μιλήσαμε με προέδρους, με αντιπροέδρους, με συμβούλια. Υπάρχουν χορηγίες για τα μωρά. Τι κάναμε εμείς σαν ακαδημίες; Τι κακό κάναμε για να έρθουν να μας κόψουν τις χορηγίες; Δεν μπορεί η ΠΑΕΕΚ, ο Διγενής, προσφυγικά σωματεία που έχουν μια ακαδημία με 100-150 μωρά να τους πούμε μείνετε διότι δεν μπορούμε να παίξουμε.

Χθες έπιασα την κάρτα μου, τράβηξα 350 ευρώ και πλήρωσα τους διαιτητές! Αυτό δεν είναι σωστό, ήταν το τελευταίο που έπρεπε να πω”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy