Όλα οσα λέχθηκαν στη διάσκεψη του Σοφρώνη

Δημοσιογραφική διάσκεψη παρέθεσε σήμερα στο Κολόσσι ο προπονητής του Απόλλωνα, Σωφρόνης Αυγουστή ενόψει του αγώνα απέναντι στην ΕΝΠ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

«Είμαστε δυνατοί και ήρεμοι. Έχουμε πίστη στις δυνάμεις μας. Είμαστε σίγουροι πως θα επιστρέψουμε. Για να ξεκαθαρίσω ακόμη κάτι και να κόψω τον βήχα ο Πίττας και ο Χάμπος έχουν συμβόλαιο κλειστό. Είναι ένα ρεπορτάζ, μια φημολογία και μας ενόχλησε αφάνταστα».

“Το παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό και μονόδρομος για την ομάδα μας. Από την αρχή οι στόχοι που βάλαμε για τη φετινή χρονιά προσπαθούμε να τους υλοποιήσουμε. Είμαστε κοντά στους ανταγωνιστές μας που βρίσκονται πιο μπροστά από εμάς. Η ομάδα επέστρεψε και διεκδικεί μέχρι τέλους τους στόχους  της. Σημαντικό το παιχνίδι με Παραλίμνι για όλους, για να επιστρέψουμε άμεσα στις επιτυχίες. Δεν είναι τίποτα άλλο από τρεις βαθμούς που θα μας δώσουν δύναμη για τη συνέχεια”.

Από χθες ο Έκτορ μπήκε στις προπονήσεις, είναι μαι θετική εξέλιξη τη δεδομένη στιγμή. Είχαμε την ατυχία με Γκακπέ που μας άλλαξε αρκετά πράγματα στο παιχνίδι με την ΑΕΛ. Ευελπιστούμε με την επιστροφή του να είναι ο ίδιος που ήταν στα τελευταία παιχνίδια. Ο Σάσα θα είναι εκτός αποστολής. Σελίμοβιτς και Γιαννιώτας είναι τιμωρημένοι. Η ομάδα είναι έτοιμοι για να πάρει τους τρεις βαθμούς. Είδαμε την ΕΝΠ στο τελευταίο παιχνίδι, έκανε φοβερό παιχνίδι. Είμαστε έτοιμοι να καταφέρουμε να περάσουμε νικηφόρα”.

Για το τι πήγε λάθος στο ντέρμπι με ΑΕΛ: “Κοιτάξτε αυτό που μας πλήγωσε πάρα πολύ αυτές τις μέρες είναι ο τρόπος που μειώθηκαν αρκετοί ποδοσφαιριστές της ομάδας. Είδαμε τις δύο πρώτες μέρες μετά το ντέρμπι και δυνάμωσε πολύ τα αποδυτήρια. Πριν τρεις μήνες αρκετοί είπαν ότι δεν θα είναι εξάδα και θα είναι στα χαμηλά. Ο Απόλλωνας θα διεκδικεί μέχρι τέλους τους στόχους του. Αυτός είναι ο Απόλλωνας. Για το τι έφταιξε, ο αντίπαλος ήθελε παραπάνω το παιχνίδι και το πήρε. Ήταν τρεις βαθμοί, μας πλήγωσε όμως τέλος. Αυτή η αμυντική γραμμή που έπαιξε με την ΑΕΛ και μειώθηκε πολύ κέρδισε όλους τους πρωτοπόρους που βρίσκονται πιο ψηλά από εμάς στα προηγούμενα ντέρμπι. Όλη η ομάδα δεν ήταν στην καλή τους μέρα όμως δεν πρέπει να μηδενίζουμε όσα έκαναν μέχρι τώρα. Το αφήνουμε πίσω μας, το φάρμακο και η γιατρειά είναι το επόμενο παιχνίδι. Οι ποδοσφαιριστές είναι έτοιμοι να ανταποκριθούν για να πάρουμε το νικηφόρο αποτέλεσμα”.

Για το αν αποπροσανατόλισαν τα προβλήματα της ΑΕΛ: “Δεν ασχοληθήκαμε ποτέ με την ΑΕΛ, ασχολούμαστε μόνο με το δικό μας σπίτι. Δεν μας απασχολεί ο κάθε αντίπαλος τι προβλήματα έχει. Αυτό που μας πλήγωσε πιο πολύ δεν είναι ο αντίπαλος αλλά που χάσαμε τον Γκακπέ και δεν είχαμε επιλογή φορ στο παιχνίδι που αν μέναμε πίσω στο σκορ να βάλουμε δεύτερο επιθετικό”.

Για το αν μπορεί να αντικατασταθεί επάξια ο Γκακπέ: “Από τη στιγμή που έχουμε τον Ματίας είναι μια λύση και με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές. Είναι έτοιμος ο Ματίας, είχε παιχνίδια και μπήκε απευθείας στις προπονήσεις με την ομάδα”.

“Αν κερδίζαμε την ΑΕΛ και χάναμε από το Παραλίμνι την Κυριακή, τι διαφορά υπάρχει; Το 2017 κάναμε απίστευτη χρονιά μόνο με τρεις ήττες, ρεκόρ βαθμών, καλύτερη επίθεση και άμυνα και στο τέλος δεν πήραμε κάτι. Στο τέλος θα κριθούν όλοι για όλα. Πριν τρεις μήνες έλεγαν ότι αυτή η ομάδα δεν είχε ελπίδες για εξάδα. Βρεθήκαμε να είμαστε κοντά στους πρωτοπόρους. Έχουμε αρκετό δρόμο μπροστά μας όμως πιστεύω πολύ στην ομάδα και τους ποδοσφαιριστές. Θα προσπαθήσουμε με Ένωση να επιστρέψουμε σε επιτυχίες”.

Για το αν έπαιξε ρόλο η κούραση:“Όταν πας πιο πίσω, με την Άχνα είχαμε αρκετούς που έπαιξαν στο πρωτάθλημα και δεν έπαιξαν στο κύπελλο. Επιλέξαμε τους καλύτερους, δεν κερδίσαμε και βλέπουμε μπροστά. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο”.

Για την κριτική που δέχθηκαν κάποιοι παίκτες: “Κάποιοι έτρεξαν και είπαν ότι έχει θέμα η αμυντική γραμμή. Αυτοί οι νεαροί, Σάλαϊ και Σελίμοβιτς πολύ σύντομα μπορεί να μεταβούν με μεταγραφή σοτ εξωτερικό. Δεν μπορείς να τους κρίνεις επειδή σε ένα παιχνίδι δεν ήταν στην μέρα τους. Αυτοί οι δύο ποδοσφαιριστές έδωσαν πολλά για να έχουμε αυτό το σερί επιτυχιών και νομίζω ήταν άδικο να έχουν αυτή την κριτική”.

Για το δύσκολο πρόγραμμα που ακολουθεί: “Δύσκολο θα είναι για όλους τους συνδιεκδικητές γιατί όλοι θα έχουμε διπλά παιχνίδια. Η πιο καλή ομάδα και η πιο τυχερή θα διεκδικήσει και τα δύο”.

“Αυτή τη στιγμή βλέπουμε ότι το πρωτάθλημα έχει πάρει μια άγρια και ωραία μορφή και αυτό είναι θετικό για όλους. Η κάθε ομάδα παίζει για την ιστορία της, για την ομάδα της, για την σωτηρία της και τους βαθμούς. Τα τέσσερα ματς πριν τα πλέι οφ είναι για όλους τελικοί. Όταν ξεκινήσουν τα πλέι οφ θα ξεκινήσουν τα παιχνίδια έξι βαθμών γιατί θα τελειώνει ο χρόνος, όταν έχεις να καλύψεις κάποια διαφορά πρέπει να είσαι προσεχτικός για να καλύψεις τη διαφορά και να περάσεις πιο πάνω”

“Αυτή τη στιγμή που μιλάμε ο πρωτοπόρος έχει τον πρώτο λόγο, όπως είναι η Ανόρθωση”.

Για Μάρκοβιτς: “Ξεκίνησε σιγά σιγά και τρέχει στο γήπεδο. Το πόδι του θέλει ακόμη δύο εβδομάδες για να μπορέσει να μπει σιγά σιγά σε φουλ ρυθμούς”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy