Πάπουτσος:Η όποια απόφαση λήφθηκε την θεωρώ οπισθοδρόμηση…

Ο πρόεδρος του Συνδέσμου Διαιτητών, Γιώργος Πάπουτσος μίλησε στον Super Sport FM 104.0 μετά την οριστική απόφαση της ΚΟΠ, για κάθοδο ξένων διαιτητών.

Αναλυτικά τα οσα είπε:
“Η όποια απόφαση λήφθηκε την θεωρώ οπισθοδρόμηση, όμως, τα όσα έχουν προηγηθεί αποφασίσαμε και δώσαμε την συγκατάθεση μας, για την κάθοδο ξένων διαιτητών, ώστε να δωθεί και 3η άποψη στους αγνούς φιλάθλους ακόμα και στους δημοσιογράφους ότι λάθη γίνονται και θα γίνονται από όλους. Παρουσιάζονται οι ξένοι σαν να είναι ο Mεσσίας”.

Για την Συνάντηση Διαιτητών – ΚΟΠ:
“Αυτό που φάνηκε στις μεταξύ μας συναντήσεις είναι ότι η Ομοσπονδία έδειξε διάθεση, ανέλυσε τις όποιες ανησυχίες και φάνηκε ότι με κάποια μέτρα θα καταβληθεί προσπάθεια για να δωθούν λύσεις διότι η διαιτησία έχει μέλλον.  Χρειαζόμαστε την κριτική, όμως, η διαιτησία θέλει στήριξη από όλους”.

Η Προκήρυξη αναφέρει ότι το πρωτάθλημα και Κύπελλο ολοκληρώνεται με Κύπριους διαιτητές: “Ναι αυτό θα πρέπει ν’ αλλάξει μέσα από Γενική Συνέλευση”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy