Παραδοχή: “Ίσως κάναμε λάθος,Μπορεί να δικαιωθεί ο ΠΑΟΚ”!!!

Η Ειρήνη Μαρούπα σε δηλώσεις της τόνισε ότι η ΕΕΑ ίσως και να έκανε λάθος στην υπόθεση του ΠΑΟΚ, μιλώντας για δικαίωση του Δικεφάλου στην ΕΠΟ ή στα διοικητικά δικαστήρια.

Το μέλος της ΕΕΑ μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό “Focus” και υπογράμμισε: “Το σκεπτικό της εισήγησης της ΕΕΑ θα δοθεί πολύ σύντομα.

Έχω κρατήσει σημειώσεις από όσα έγιναν στην Επιτροπή και από όσα είπαν όσοι ήρθαν ενώπιον της επιτροπής και όταν θα δώσω όλες τις εισηγήσεις και τις σημειώσεις που κρατούσα, τότε θα αποκαλυφθεί και η αλήθεια ότι όλα τα έκανα σωστά, τουλάχιστον εγώ. Όλοι κάνουμε λάθη βέβαια, αλλά δεν αποκλείω να δικαιωθεί ο ΠΑΟΚ στην ΕΠΟ ή στα διοικητικά δικαστήρια, όπου γίνονται αναιρέσεις, αιτήσεις ακύρωσης και εκεί δεν θα ελέγξουν αυτά που ελέγξαμε εμείς, αλλά εάν το σκεπτικό μας έχει σωστή αιτιολόγηση.

Η απόφαση της ΕΕΑ δεν θα ακυρωθεί, παρά μόνο εάν έγινε κάποιο τυπικό νομικό λάθος, που δεν το αποκλείω, γιατί έχω μεγάλη εμπειρία από τα δικαστήρια. Εμείς ελέγχουμε τη νομιμότητα όλων των διοικητικών πράξεων, όχι τη σκοπιμότητα”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy