Παίζεται η πρωτιά, διαμορφώθηκαν οι όμιλοι…

Ανόρθωση, Korantina Homes Παφιακός, Robo Markets ΑΕΛ και Ολυμπιάδα Νεαπόλεως, η σειρά με την οποία βρίσκονται αυτή τη ώρα στη βαθμολογία οι τέσσερις πρώτες ομάδες του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Α Γυναικών συνθέτουν τον Όμιλο τίτλου στο πρωτάθλημα.

Τα αποτελέσματα της 13ης αγωνιστικής ενώ απομένει μια αγωνιστική πριν από το φινάλε της  κανονικής διάρκειας την Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2020 κλείδωσαν τις θέσεις της τετράδας αλλά η μοναδική ομάδα που γνωρίζει την αφετηρία που θα ξεκινήσει την τελική φάση είναι η Ολυμπιάδα Νεαπόλεως, δηλαδή από την 4η θέση.

Οι θέσεις 1-3 θα ξεκαθαρίσουν την 14η αγωνιστική.

Το ντέρμπι Robo Markets ΑΕΛ – Ανόρθωση στο «Νίκος Σολωμονίδης» την Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2020 κρίνει τόσο την τελική θέση των δυο ομάδων στην κανονική διάρκεια όσο και τη θέση του Korantina Homes Παφιακού. Η πανίσχυρη ομάδα της Πάφου που είναι αήττητη τον Β Γύρο μπορεί να τερματίσει 1η εάν η Robo Markets ΑΕΛ επικρατήσει της Ανόρθωσης. Αν οι Λεμεσιανές κερδίσουν 3-2 Ανόρθωση και Korantina  Homes Παφιακός ισοβαθμούν με την ομάδα της Αμμοχώστου να τερματίζει 1η με διαφορά σετ. Η Robo Markets ΑΕΛ δεν μπορεί να τερματίσει πρώτη παρά μόνο 2η εάν κερδίσει την Ανόρθωση με 3-0 ή 3-1 και ηττηθεί ο Korantina Homes Παφιακός από την Ομόνοια.

Στην 14η αγωνιστική εκτός από το μεγάλο ντέρμπι Robo Markets ΑΕΛ – Ανόρθωση, ο Korantina Homes Παφιακός αντιμετωπίζει την ουραγό  Ομόνοια στη Λευκωσία και η Ολυμπιάδα Νεαπόλεως φιλοξενεί τον Property Gallery Απόλλωνα στην Κλειστή Αίθουσα «Νεάπολη –Επιστροφή».

Η βαθμολογία αυτή τη στιγμή είναι:

  1. Aνόρθωση (36-09) 33
  2. Korantina Homes Παφιακός (32-12) 31
  3. Robo Markets ΑΕΛ (32-12) 30
  4. Ολυμπιάδα Ν. (32-18) 26

Στον Όμιλο υποβιβασμού βρίσκουμε δυο ομάδες μόνιμα πρωταγωνίστριες τα τελευταία χρόνια. Οι παραδοσιακές δυνάμεις Property Gallery Απόλλων και ΑΕΚ βρέθηκαν εκτός τετράδας και θα παλέψουν στις θέσεις 5-8. Τον Όμιλο συμπληρώνουν UCLan Cyprus ΘΟΙ Αυγόρου και Ομόνοια.

Η βαθμολογία την 13η αγωνιστική είναι:

  1. Property Gallery Απόλλων (24-21) 20
  2. ΑΕΚ (12-32) 09
  3. UCLan Cyprus ΘΟΙ Αυγόρου (07-37) 05
  4. Oμόνοια (04-38) 00

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy