Η ΑctionAid για πρώτη φορά στον Μαραθώνιο της Λεμεσού!

Η οργάνωση που από το 1972 δουλεύει για μια κοινωνία χωρίς φτώχεια και αδικία, συμμετέχει φέτος στον Μαραθώνιο της Λεμεσού και με όχημα την αλληλεγγύη μάς καλεί όλους να φορέσουμε το κόκκινο μπλουζάκι και να τρέξουμε μαζί της.

Έχοντας παρουσία σε περισσότερες από 45 χώρες σε Αφρική, Ασία και Λατινική Αμερική, υποστηρίζει τους ανθρώπους ώστε να στηρίζονται στις δικές τους δυνάμεις για να δικεκδικήσουν μια ζωή με αξιοπρέπεια και έναν καλύτερο και δικαιότερο κόσμο για όλους. Στην Ελλάδα η ActionAid ιδρύθηκε το 1998 και έχει στηρίξει 83 κοινότητες σε όλο τον κόσμο.

Σήμερα 25.000 Έλληνες και Κύπριοι είναι Ανάδοχοι της ActionAid και μέσα από το πρόγραμμα συμβάλλουν ώστε να αντιμετωπιστεί η ακραία φτώχεια, η έλλειψη τροφής, νερού και εκπαίδευσης στις φτωχότερες περιοχές του πλανήτη.

Συμμετέχοντας με την ΑctionAid στον Μαραθώνιο του Λεμεσού στηρίζουμε την προσπάθειά της να αλλάξει τις ζωές των ανθρώπων προς το καλύτερο. «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για τη συμμετοχή μας σε ένα τόσο σημαντικό αθλητικο γεγονός της Κύπρου και είμαστε σίγουροι ότι οι Κύπριοι θα αγκαλιάσουν και αυτή μας την ενέργεια», δηλώνει ο Γεράσιμος Κουβαράς, γενικός διευθυντής της ΑctionAid.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy