Έρχονται ξένοι διαιτητές…

Δεδομένη είναι η απόφαση της ΚΟΠ να φέρει ξένους διαιτητές στα πλέι-οφ και αυτή δεν αναμένεται να αλλάξει μετά την συνάντηση του προέδρου της ομοσπονδίας Γιώργου Κούμα την Τρίτη με την ηγεσία του συνδέσμου διαιτητών.

Όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα την φετινή χρονιά με την απογοητευτική εικόνα της διαιτησίας στα πλείστα παιχνίδια και την περιρρέουσα ατμόσφαιρα που έχει δημιουργηθεί το τελευταίο διάστημα στο κυπριακό ποδόσφαιρο, η κάθοδος ξένων διαιτητών μοιάζει με μονόδρομο.

Οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι οι ξένοι διαιτητές θα ορίζονται στα παιχνίδια του πρώτου γκρουπ που θα κριθεί ο πρωταθλητής και oi θέσεις που θα οδηγήσουν στην Ευρώπη. Κατά πάσα πιθανότητα δεν θα έχουμε ξένους διαιτητές στο β΄ γκρουπ. Τουλάχιστον αυτά είναι τα δεδομένα την παρούσα φάση.

Όσον αφορά το α΄ γκρουπ δεν είναι σίγουρο ακόμα αν θα διαιτητεύσουν ξένοι διαιτητές και στα τρία παιχνίδια κάθε εβδομάδα.

Στο μεταξύ όπως πληροφορούμαστε η ΚΟΠ άρχισε επαφές με ομοσπονδίες από την βόρεια και κεντρική Ευρώπη.  Στην ομοσπονδία δεν θέλουν σε καμία περίπτωση να πάνε σε διαιτητές από τα Βαλκάνια για διάφορους λόγους.

Τις επόμενες εβδομάδες λογικά η ΚΟΠ θα ενημερώσει τα σωματεία και τις ομάδες τι θα ισχύσει στα πλέι-οφ για όλες τις παραμέτρους που αφορούν την κάθοδο ξένων διαιτητών. Συμπεριλαμβανομένου και του κόστους.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy