Πήρε “παραμάζωμα” τον Κούμα ο Παναγή!!!(ηχητικό)

Καταπέλτης για τον ρόλο της ΚΟΠ και του προέδρου της Γιώργου Κούμα στα θέματα διαφθοράς στο κυπριακό ποδόσφαιρο ήταν στις δηλώσεις του στην Πρωϊνή Έκδοση του ΑΣΤΡΑ ο πρώην διαιτητής Μάριος Παναγή.

Επέκρινε τον πρόεδρο του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου ότι δεν πράττει τίποτε λόγω της σχέσης του με τον κύριο Κούμα και υπενθύμισε ότι κανείς δεν διέψευσε την καταγγελία του για τη συνάντηση που είχαν το 2011 στο γραφείο του προέδρου της ΚΟΠ με διαιτητές.

Ζήτησε από την κυβέρνηση και τη βουλή να προχωρήσουν σε διερεύνηση των καταγγελιών καθώς και για το ασυμβίβαστο του κυρίου Κούμα, ενώ επέκρινε την αστυνομία ότι έχει στα χέρια της καταγγελίες τις οποίες δεν διερευνά.

Ο κύριος Παναγή διερωτήθηκε γιατί οι μεταδόσεις των ποδοσφαιρικών αγώνων γίνονται από την εταιρεία του κυρίου Κούμα με τη χρήση του βαν του ΡΙΚ. Κατήγγειλε επίσης ότι η αστυνομία δεν διερευνά καταγγελία για πλαστογραφημένα έγγραφα της ΚΟΠ προς την ΦΙΦΑ.

Ακούστε το ηχητικό:

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy