Εμφύλιος στην Μπαρτσελόνα…

Πρωτοφανές ξεκατίνιασμα στο εσωτερικό της Μπαρτσελόνα, η οποία βιώνει καταστάσεις πρωτόγνωρες για τον σύλλογο. Η συνέντευξη του Ερίκ Αμπιντάλ στην Sport και οι αιχμές που άφησε για παίκτες έκαναν έξαλλο τον Λιονέλ Μέσι, ο οποίος για πρώτη φορά απάντησε με τέτοια ένταση μέσω των social media: «Αρκετοί παίκτες δεν ήταν χαρούμενοι με τον Βαλβέρδε, δεν δούλευαν αρκετά, ενώ υπήρχε κι ένα θέμα εσωτερικής επικοινωνίας.

Η σχέση παικτών – προπονητή ήταν πάντα καλή, αλλά ως πρώην παίκτης υπάρχουν πράγματα που μπορώ να οσμιστώ. Είπα στο κλαμπ αυτά που πίστευα και μετά από αυτό έπρεπε να παρθεί μία απόφαση», ήταν τα λόγια του Γάλλου τεχνικού διευθυντή που έφεραν την έκρηξη του Λιονέλ Μέσι, ο οποίος απάντησε με story στο Instagram: «Ειλικρινά, δεν μου αρέσει να κάνω τέτοια πράγματα, αλλά πιστεύω ότι όλοι πρέπει να είναι υπεύθυνοι για το πόστο τους και να αναλαμβάνουν τις ευθύνες για τις αποφάσεις τους.

Οι παίκτες είμαστε οι πρώτοι που ξέρουμε τι συμβαίνει στο γήπεδο και είμαστε οι πρώτοι που καταλαβαίνουμε όταν κάτι δεν πάει καλά.

Οι υπεύθυνοι για το κομμάτι της αθλητικής διεύθυνσης πρέπει να αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους και πάνω από όλα να αναλάβουν την ευθύνη των αποφάσεων που παίρνουν. Τέλος, πιστεύω ότι όταν κάποιος μιλάει για παίκτες, πρέπει να τους ονοματίζει, διαφορετικά τους λερώνει όλους και ταίζει τον κόσμο με πράγματα που δεν  είναι αλήθεια. 

Sdna

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy