Το πήρε αυτός που το ήθελε περισσότερο

Ο Απόλλωνας στο χθεσινό ντέρμπι με την ΑΕΛ όπως φάνηκε παρουσιάστηκε κατώτερος των περιστάσεων. Παίχτες κλειδιά υστέρησαν, όπως Παπουλής, Γιαννιώτας, που έγινε αλλαγή στο ημίχρονο, καθώς και ο Περέιρα που πέρασε ως αλλαγή στον αγώνα και έτσι οι “γαλάζιοι” έχασαν δίκαια όπως ανέφερε και ο Σωφρόνης Αυγουστή στις δηλώσεις του μετά τον αγώνα.

Η ομάδα του Απόλλωνα έδειξε να μην είχε την φρεσκάδα και το καθαρό μυαλό που είχε σε άλλα παιχνίδια, ίσως να έπαιξε ρόλο σε αυτό ο αγώνας της Τετάρτης στο Κύπελλο. Από την άλλη η ομάδα του Ντούσαν Κέρκεζ παρουσιάστηκε στο γήπεδο διαβασμένη, με σοβαρότητα έκλεισε τους χώρους σωστά και δεν επέτρεψε στον αντίπαλο να την απειλήσει ιδιαίτερα.

Ο Βόσνιος τεχνικός “διάβασε” καλύτερα το παιχνίδι, κέρδισε την μάχη του κέντρου και δεν άφησε τον Απόλλωνα να δημιουργήσει φάσεις μπροστά στην εστία της ομάδας του. Ο Ματέι που πέρασε ως αλλαγή στα τελευταία στάδια του αγώνα έδειξε διάθεση αλλά ο χρόνος δεν ήταν αρκετός. Τη μάχη των προπονητών κέρδισε ο Ντούσαν Κέρκεζ κάνοντας το δύο στα δύο στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.

Εν κατακλείδι το ντέρμπι το πήρε η ομάδα που το ήθελε περισσότερο και το έδειξε στο γήπεδο.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy