Μηνάς Αντωνίου: “Ήθελα να φύγω απο τον ΑΠΟΕΛ”(pic)

Καλεσμένος στην εκπομπή “Ώρα για Μπάλα” στη Cytavision ήταν το βράδυ της Δευτέρας (03/02) ο επιθετικός της ΑΕΛ, Μηνάς Αντωνίου.

Αναλυτικά όσα ανέφερε στη Cytavision:

Για την αποχώρησή του από τον ΑΠΟΕΛ για λογαριασμό της ΑΕΛ: «Ήθελα να πάρω όσα περισσότερα λεπτά μπορώ. Μετά από λίγη σκέψη ήθελα να φύγω, γιατί στον ΑΠΟΕΛ δεν θα είχα τα λεπτά που θα είχα στην ΑΕΛ. Στην ΑΕΛ φαίνεται ότι τα έχω. Στόχος ήταν η έξοδος στην Ευρώπη ή και η διεκδίκηση ενός τροπαίου».

Για την Ανόρθωση: «Όλες οι ομάδες είχαν καλά και άσχημα παιχνίδια. Είναι η πιο σταθερή ομάδα στην Κύπρο. Είναι εκεί και ξέρεις ότι θα παραμείνει εκεί».

Για την εξέλιξη στην καριέρα του Δημήτρη Χριστοφή: «Αν βλέπει ότι δεν θα έχει τον χρόνο συμμετοχής που θέλει, πρέπει να κάνει την αλλαγή και θα δείξει στην πορεία».

Για τη θέση που προτιμά να παίζει: «Κάθε θέση έχει τα θετικά και τα αρνητικά της. Όταν παίζεις, δίνεις το 100% όπου και να σε βάλουν».

Για τον Γουίλερ: «Θα δώσει το 100% σε κάθε παιχνίδι. Δεν ξεχωρίζει παιχνίδια, θα δίνει τα πάντα. Είναι γρήγορος, έχει πάθος και έχει καλό αριστερό».

Για τον οργανωτή του παιχνιδιού της ΑΕΛ: «Ο Αγκάνοβιτς οργανώνει το παιχνίδι, ξέρεις ότι αν πάρει την μπάλα θα γίνει κάτι θετικό».

Για την Πάφο, που είναι και ο επόμενος αντίπαλος της ΑΕΛ: «Υπολογίζαμε στην αρχή ότι θα είχε περισσότερους βαθμούς. Είναι μικρές οι διαφορές μεταξύ των ομάδων».

Για το λεμεσιανό ντέρμπι: «Είναι το όνειρο κάθε Λεμεσιανού παίκτη να είναι στο ντέρμπι. Όλοι γνωρίζουν τη σημασία του παιχνιδιού, μας τη μεταφέρει και ο προπονητής. Μας είπε ότι είναι ένα παιχνίδι που μπορεί να τα αλλάξει όλα. Ξέραμε ότι είναι το ντέρμπι της Λεμεσού και δεν άλλαξε κάτι, θέλαμε τους τρεις βαθμούς και δείξαμε ότι το θέλαμε περισσότερο. Θέλαμε να πιέσουμε ψηλά τον Απόλλωνα, να μην τον αφήσουμε να κάνει το παιχνίδι του και να πιέσουμε από αριστερά».

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy