“Όπως οι διαιτητές σταμάτησαν το πρωτάθλημα, εμείς θα το κλείσουμε”

297

Δημοσιογραφική διάσκεψη για τα στημένα παιχνίδια και τους κόκκινους φακέλους παρέθεσε ο ΠΑΣΠ σήμερα(3/2). Στο πάνελ ήταν ο εκτελεστικός πρόεδρος του ΠΑΣΠ Σπύρος Νεοφυτίδης και από πλευράς ποδοσφαιριστών οι Μάριος Αντωνιάδης (ποδοσφαιριστής Απόλλωνα), Άγγελος Πουγιούκκας (ποδοσφαιριστής Διγενή Μόρφου), Νικόλας Ματθαίου (δανεικός από Απόλλωνα στον Άρη) και Γιώργος Μαλεκκίδης (ποδοσφαιριστής Άρη).

Διαβάστε τι αναφέρθηκε:

“Ο ΠΑΣΠ και τα μέλη του από σήμερα μπαίνουν δυναμικά στη μάχη καταπολέμησης των στημένων αγώνων. Αντιλαμβανόμαστε ότι κανένα μέτρο δεν έχει παρθεί από την Πολιτεία για να βοηθήσει το ποδόσφαιρο. Όλες οι πληροφορίες και οι προτάσεις που δώσαμε στις Αρχές πετάχτηκαν στα σκουπίδια και δε λήφθηκαν υπόψη”, ανέφερε μεταξύ άλλων στις πρώτες τοποθετήσεις του ο εκτελεστικός πρόεδρος του Συνδέσμου, Σπύρος Νεοφυτίδης.

Και προειδοποίησε τις ομάδες: “Ελπίζουμε πως καμία ομάδα δεν θα φέρει αντίρρηση να μας ανοίξει την πόρτα της για το red button. Αλλιώς θα το πούμε δημόσια”.

“Η πρώτη αντίδραση είναι η σημερινή. Πρέπει να σκεφτούμε τρόπους. Για να αντιδράσεις πρέπει να μπεις στον διάλογο για να δοθούν κάποιες εξηγήσεις. Όταν δεν πας στις συνομιλίες και δε γίνεται μια συνάντηση για να εξηγήσουν πως και για πιο λόγο δόθηκε η υπαιτιότητα προς μια ομάδα σε έναν ύποπτο αγώνα, δεν μπορείς να αντιδράσεις χωρίς να ξέρεις. Το πρόβλημα, ίσως να είναι εγωισμού, δεν μπορώ να ξέρω, αλλά αποφεύγουν να συναντηθούν με τον ΠΑΣΠ. Για εμάς αυτό το πράγμα είναι απαράδεκτο. Αν η κατάσταση παραμείνει έτσι, θα πάρουμε και εμείς δυναμικά μέτρα. Όπως οι διαιτητές σταμάτησαν το πρωτάθλημα, εμείς θα το κλείσουμε στο τέλος. Δεν έχουμε πρόβλημα να το κλείσουμε. Αν χρειαστεί θα το κλείσουμε. Διότι δεν μπορούν σε ότι γίνει, οποιαδήποτε παραβίαση γίνει να την πληρώνουν τοις μετρητοίς, είτε σε λεφτά είτε σε τιμωρίες οι ποδοσφαιριστές.

Εμείς είμαστε της άποψης όποιοι ευθύνονται να πληρώσουν. Και το είπα ξανά και το επαναλαμβάνω. Γνωρίζουμε ότι ο πρώτος που θα πάει φυλακή για να γίνουν οι έρευνες θα είναι ποδοσφαιριστής. Και να πάει αν εμπλέκεται, δεν θα μπούμε μπροστά να τον καλύψουμε, γιατί εμπλέκονται ποδοσφαιριστές. Θέλουμε να τους απομονώσουμε. Να μας δώσουν τα όπλα να τους απομονώσουμε αυτούς, αλλά και τους ηθικούς αυτουργούς, γιατί γνωρίζουμε τι γίνεται πάνω-κάτω. Που πάνε τα πολλά τα λεφτά, ποιοι βάζουν τα πολλά τα λεφτά πάνω στις πλάτες ποδοσφαιριστών, πάνω στην πλάτη σωματείων. Αυτό πρέπει να σταματήσει και αφορά άμεσα τους παίκτες εάν ανταποκριθούν στο red button θα έχουμε προβάδισμα για να δώσουμε πολλές πληροφορίες για να προχωρήσουμε”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy