Πάει Πάφο Robo Markets ΑΕΛ, υποδέχεται την Ομόνοια ο Property Gallery ΑΠΟΛΛΩΝ

Η μάχη κορυφής Korantina Homes Παφιακός – Robo Markets ΑΕΛ τραβά το πολύ μεγάλο ενδιαφέρον της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Α Κατηγορίας που συνεχίζεται την Τρίτη 04 Φεβρουαρίου 2020 με ώρα έναρξης τις 20:00. Συνολικά θα γίνουν τέσσερεις αγώνες στην προτελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας. Όλοι οι αγώνες αρχίζουν στις 20:00, εκτός από τον αγώνα ΑΕΚ –Ολυμπιάδα Ν. στο «Κίτιον» που αρχίζει στις 19:30.

«ΑΦΡΟΔΙΤΗ»: Korantina Homes ΠΑΦΙΑΚΟΣ – Robo Markets ΑΕΛ

Πολύ μεγάλο παιχνίδι αναμένεται στην Πάφο μεταξύ δυο ομάδων που διεκδικούν ακόμα και την πρωτιά στη κανονική σεζόν και το απόλυτο πλεονέκτημα στη δεύτερη φάση. Χαρακτηριστικά, η Robo Markets ΑΕΛ έχει 30 βαθμούς και η Korantina Homes Παφιακός 28.

H ομάδα της Πάφου που με τον Α.Κωνσταντινίδη στον πάγκο κάνει πορεία πρωταθλητισμού, μέσα στην έδρα του θέλει το τρίποντο για να ξεπεράσει τον αντίπαλό του βαθμολογικά. Ο Korantina Homes Παφιακός έχει ισχυρή έδρα, αλλά και παίκτριες με ποιότητα κάτι που απέδειξε.

Η Robo Markets ΑΕΛ ταξιδεύει στην Πάφο γνωρίζοντας το δύσκολο της αποστολής, ενώ ακολουθεί και το ντέρμπι της 14ης αγωνιστικής με την Ανόρθωση. Πιθανό διπλό και τρίποντο θα πιστοποιήσει τις μεγάλες δυνατότητες της ομάδας του Μασιά. Στον αγώνα της Τετάρτης με την Ομόνοια ο Παφίτης κόουτς που θα τεθεί αντιμέτωπος την Τρίτη της ομάδας που αναμόρφωσε, ξεκούρασε της Dudnikova και Παύλου ενώ έκανε διαχείριση.

«ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΡΕΝΑ»: Property Gallery ΑΠΟΛΛΩΝ – ΟΜΟΝΟΙΑ

Ο Property Gallery Απόλλων που άρεσε φέτος, θέλει ακόμα μια καλή εμφάνιση, κερδίζοντας στην έδρα του την Ομόνοια παρά το γεγονός ότι απομακρύνθηκε από την τετράδα. Ευκαιρία για τον κ. Letsiev να δοκιμάσει τα πολλά ταλέντα που διαθέτει η ομάδα του.

Η Ομόνοια πάει  στη Λεμεσό για το αυτονόητο. Να παλέψει για το καλύτερο δυνατό βαζοντας δύσκολα στη Λεμεσιανή ομάδα.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (12Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ)

  1. Ανόρθωση (33-09) 30
  2. Robo Markets ΑΕΛ (32-09) 30
  3. Korantina Homes Παφιακός (29-12) 28
  4. Ολυμπιάδα Ν. (29-18) 23
  5. Property Gallery Απόλλων (21-21) 17
  6. ΑΕΚ (12-29) 09
  7. UCLan Cyprus ΘΟΙ Αυγόρου (07-34) 05
  8. Ομόνοια (04-35) 02

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy