Με Λεμεσιανό ντέρμπι ξεκινά η Β΄φάση του πρωταθλήματος

Η Β΄φάση του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Basket League έχει πρεμιέρα στις 5 και Φεβρουαρίου. Σύμφωνα με τα ζευγάρια που προέκυψαν στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος ο Απόλλωνας θα υποδεχθεί την ΑΕΛ στα πλαίσια της 19ης και 1ης της Β΄φάσης του πρωταθλήματος την ερχόμενη Πέμπτη(6/2) στις 19:00.

Ο Απόλλωνας τερμάτισε στην 3η θέση της κανονικής διάρκειας μετρώντας 11 νίκες και 5 ήττες και μάζεψε 27 βαθμούς, ενώ η ΑΕΛ τερμάτισε στην 8η θέση μετρώντας 4 νίκες και 12 ήττες, έχοντας μαζέψει 20 βαθμούς. Αξίζει να αναφέρουμε ότι σ΄αυτή την Β΄φάση του πρωταθλήματος οι ομάδες μεταφέρουν τους βαθμούς που μάζεψαν ενώ θα υπάρξουν εννιά αγωνιστικές όπως καθορίστηκαν στην προκήρυξη του πρωταθλήματος με κάθε μια από τις εννιά ομάδες να έχουν από ένα ρεπό.

Ο Απόλλωνας θα έχει ρεπό στην 5η αγωνιστική της Β΄φάσης ή 23η αγωνιστική, ενώ η ΑΕΛ θα έχει ρεπό την ν6η αγωνιστική ή 24η αγωνιστική της Β΄φάσης.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy