Καιρός: Επιστρέφουν βροχές, χιόνια και ισχυροί ανέμοι

Απόψε ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα συννεφιασμένος με μεμονωμένες βροχές κυρίως στα νότια και δυτικά παράλια και ασθενή χιονόπτωση στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους.

Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά βορειοανατολικοί μέχρι νοτιοανατολικοί και αργότερα νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί ασθενείς, 2 με 3 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 4 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 8 στα παράλια και στον 1 βαθμό στα ορεινά όπου και θα σχηματιστεί παγετός.

Αύριο το βράδυ ο καιρός θα είναι συννεφιασμένος με τοπικές βροχές κυρίως στα νότια και δυτικά παράλια όπως και στα ορεινά ενώ στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους θα σημειωθεί ελαφρά χιονόπτωση. Οι άνεμοι θα είναι νότιοι μέχρι νοτιοδυτικοί, μέτριοι ως ισχυροί 4 με 5 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ταραγμένη.

Την Τετάρτη ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος με τοπικές βροχές και ασθενείς χιονοπτώσεις στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους, με τη θερμοκρασία να παραμένει στα ίδια, ψηλά για την εποχή επίπεδα.

Την Πέμπτη ο καιρός θα είναι παροδικά συννεφιασμένος με τοπικές βροχές, μεμονωμένες καταιγίδες, χιονόπτωση στα ψηλότερα ορεινά και τοπικά πολύ ισχυρό άνεμο. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση και θα πέσει στα κανονικά για την εποχή επίπεδα. Την Παρασκευή ο καιρός θα είναι άστατος με βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες ενώ η χιονόπτωση θα επεκταθεί και σε ορεινές περιοχές. Η θερμοκρασία την Παρασκευή θα σημειώσει περαιτέρω πτώση.

Το ύψος του Χιονιού στην Πλατεία Τροόδους κατά την ώρα έκδοσης του δελτίου ήταν 69 εκατοστά.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy