“Η ΑΕΛ έπρεπε να ήταν πιο ψηλά”

Ο διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος της ΑΕΛ, Θεόδωρος Αντωνίου, μίλησε το πρωί της Δευτέρας(3/2) στον Super Sport FM.

Αναλυτικά:

 

Για το παιχνίδι και τη νίκη επί του Απόλλωνα: «Είναι γεγονός ότι αυτά τα παιχνίδια ναι μεν είναι πάντα τρεις βαθμοί αλλά έχουν και κάτι παραπάνω. Αυτό έχει να κάνει με την αξία του αντιπάλου γιατί υπάρχει η αναγνώριση και από τους Απολλλωνίστες προς την ΑΕΛ και από τους ΑΕΛίστες προς τον Απόλλωνα. Είναι δύο μεγάλες ομάδες και  επειδή είναι στην ίδια πόλη υπάρχει αυτό το έξτρα συναίσθημα».

Πάντα είναι ένα από τα παιχνίδια που συζητιέται εκεί στη Λεμεσό παρά την απουσία του κόσμου από τα γήπεδα: «Ο κόσμος στο γήπεδο δεν είναι σαν άλλες εποχές αλλά η συζήτηση τα πράγματα και όλα τα άλλα είναι στο ίδιο μέγεθος όπως ήταν πάντα».

Για την απόδοση της ΑΕΛ: «Η ΑΕΛ έκανε μια καταπληκτική εμφάνιση χθες και την χαρακτηρίζω έτσι γιατί αντίπαλος  ήταν ο Απόλλωνας ο οποίος ήταν ανεβασμένος το τελευταίο διάστημα που με την εξαιρετική δουλειά του Σωφρόνη ήρθαν συνεχόμενες νίκες. Εμείς πιστεύαμε ότι θα κερδίσουμε το παιχνίδι γιατί νιώθουμε  ότι έχουμε μια καλή ομάδα και το απέδειξαν χθες οι ποδοσφαιριστές. Είμαστε απογοητευμένοι γιατί δεν είμαστε στην βαθμολογική θέση που έπρεπε και αξίζαμε να είμαστε. Θα έπρεπε η ΑΕΛ να ήταν πολύ πιο ψηλά».

Τώρα πρέπει να κάνετε και εσείς το δικό σας σερί: «Ναι. Πρέπει να κάνουμε κι’ εμείς το δικό μας σερί. Φέτος δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια. Είναι προσωπική μου άποψη ότι δεν υπάρχουν μεγάλες διαφορές ανάμεσα στις ομάδες. Ακόμα και κάποιες ομάδες που είναι πιο κάτω και εσύ δεν είσαι σοβαρός και δεν επιδείξεις την σοβαρότητα που πρέπει τότε θα σου δημιουργήσουν προβλήματα. Το είδαμε να συμβαίνει μετά την μεγάλη νίκη της ΑΕΛ επί του ΑΠΟΕΛ να έρχεται το παιχνίδι με την Δόξα η οποία μας προηγήθηκε 2-0 και τρέξαμε να ισοφαρίσουμε. Να χτίσουμε το σερί μας, το πρωτάθλημα είναι μακρύ, κανείς δεν μπορεί να προδικάσει τι θα γίνει. Η διαφορές αλλάζουν από εκεί που δεν το περιμένει κανείς και εύχομαι αυτό να γίνει και στην συνέχεια και να είναι υπέρ μας».

Ο ρεαλιστικός στόχος είναι η έξοδος στην Ευρώπη: «Είναι ξεκάθαρος ο στόχος. Ο στόχος της ΑΕΛ κάθε χρόνο είναι η ομάδα να είναι στους πρωταγωνιστές. Από το 2012 και μετά είναι κάθε χρόνο ανάμεσα στους πρωταγωνιστές είναι σταθερή η πορεία της ομάδας. Πιστεύουμε ότι έχουμε μια πολύ καλή ομάδα και θα διεκδικήσουμε τους στόχους μας μέχρι το τέλος. Είμαστε ενωμένοι, δοκιμαστήκαμε τις τελευταίες μέρες αλλά βγήκαμε δυνατοί».

Για τον κόσμο: «Για πρώτη φορά χθες ένιωσαν τον κόσμο της ΑΕΛ οι ποδοσφαιριστές. Σκεφτείτε τι θα έκανε αυτή η ομάδα αν ήταν ο κόσμος στο γήπεδο. Αντιλαμβανόμαστε τον αγώνα των οργανωμένων και είμαστε στο πλευρό τους. Ο πρόεδρος είναι από τους πρώτους που κάνει ενέργειες για τη ν κάρτα φιλάθλου αλλά ο κόσμος θα μπορούσε να δώσει τεράστια ώθηση και στην διοίκηση αλλά περισσότερο στους πρωταγωνιστές που είναι οι προπονητές και οι ποδοσφαιριστές».

Κάποιοι από τους νέους δεν έζησαν την ανατολική στα καλά της: «Πριν το παιχνίδι είχαν δει διάφορα βίντεο πους τους έδειξε το προπονητικό τιμ και το προσωπικό και τους ζητήσαμε να παίξουν και γι’ αυτούς που δεν είναι στο γήπεδο».

Για τη συνέχεια: «Χρειάζεται σοβαρότητα, δεν θέλουμε να λέμε μεγάλα λόγια, κερδίσαμε έναν αντίπαλο που έχει τον σεβασμό μας, αλλά η επόμενη ημέρα έχει την μεγαλύτερη σημασία στο ποδόσφαιρο. Όλοι θα κάνουν την δουλειά τους για να έχει η ομάδα σταθερά ανοδική πορεία από δω και μπρος. Θα γίνουν κάποιες ενέργειες από την διοίκηση και από το προπονητικό τιμ. Έχουμε μια πολύ καλή επαφή τις τελευταίες μέρες και θεωρώ ότι σιγά, σιγά λύνουμε τα προβλήματα».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy