Τι δήλωσαν Αυγουστή και Κέρκεζ…

Διαβάστε τι δήλωσαν Σωφρόνης Αυγουστή και Ντούσαν Κέρκεζ στη διάσκεψη Τύπου μετά το σημερινό(2/2) ντέρμπι και τη νίκη της ΑΕΛ με 2-0:

Σωφρόνης Αυγουστή:

“Σίγουρα η σημερινή μέρα θα μας πληγώσει όλους. Ήμασταν αρκετά πίσω και κάναμε μία μεγάλη προσπάθεια, αφήσαμε αρκετές ομάδες πίσω από εμάς. Σήμερα ότι δώσαμε πήραμε, δίκαια κέρδισε η ΑΕΛ. Για μένα τέλειωσε το παιχνίδι, συνεχίζουμε την αντεπίθεση μας. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που ήρθε, δεν του δώσαμε αυτό που ήθελε, όμως συνεχίζουμε την προσπάθεια και αυτό θα κάνουμε μέχρι το τέλος. Η ΑΕΛ το ήθελε περισσότερο”.

Ντούσαν Κέρκεζ:

“Θα συμφωνήσω. Το θέλαμε περισσότερο και δίκαια πήραμε τη νίκη. Να ευχαριστήσω τον κόσμο που βρέθηκε κοντά. Πολύ περήφανος για τους παίκτες μας, είναι πολύ καλό το κλίμα στα αποδυτήρια, ειδικά μετά από αυτό που έγινε τις τελευταίες 48 ώρες, τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια και άξια κερδίσαμε. Το πρωτάθλημα είναι πολύ ανταγωνιστικό και πιστεύω ότι αξίζαμε να είμαστε πιο ψηλά. Καλή συνέχεια στον Απόλλωνα και να ευχαριστήσω τον κόσμο ξανά”.

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy