Πανευτυχής η Αριάδνη, στεναχωρημένος ο Φανούριος!

Διαβάστε τι δήλωσαν μετά τον σημερινό(2/2) αγώνα της ΑΕΛ κόντρα στον Απόλλωνα και τη νίκη των “γαλαζοκιτρίνων” με 2-0, η εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΛ, Αριάδνη Γενεθλίου και ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου.

Αριάδνη Γενεθλίου:

“Είμαστε περήφανοι για την απόδοση της ομάδας μας. Δίκαια πήραμε την νίκη. Φάνηκε από την αρχή ποια ομάδα είχε την υπεροχή. Το διαβεβαιώνει το αποτέλεσμα. Ευχαριστούμε τον κόσμο. Θέλουμε να συνεχίσει έτσι. Δώδεκα χρόνια τώρα η διοίκηση Αντρέα Σοφοκλέους κάνει τα πάντα για να βρίσκεται η ΑΕΛ εδώ που βρίσκεται τώρα. Κατάκτηση πρωταθλήματος, κυπέλλου, ευρωπαϊκά παιχνίδια. Θέλουμε ενότητα, να έρθει ο κόσμος στο γήπεδο γιατί αυτή η ομάδα τον χρειάζεται στις δύσκολες στιγμές”.

Φανούριος Κωνσταντίνου:

“Συγχαρητήρια στην ΑΕΛ για τη νίκη. Ευτύχησε η ΑΕΛ να προηγηθεί και να φέρει το παιχνίδι στα μέτρα της. Η ήττα είναι ήττα, μας στενοχωρεί αλλά θα επανέλθουμε. Σίγουρα μας στενοχωρεί γιατί μείναμε πίσω αλλά συνεχίζουμε, υπάρχουν πολλά παιχνίδια ακόμα”.

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy