Αβραάμ: “Το πήραμε με την καρδιά μας…”Ματέι: “Δεν ήταν η μέρα μας”

Διαβάστε τι δήλωσαν Ανδρέας Αβραάμ και Φλορεντίν Ματέι στην κάμερα της Cytavision μετά το τέλος του σημερινού(2/20 αγώνα και τη νίκη της ΑΕΛ με 2-0:

 

“Ήταν πολύ σημαντικό παιχνίδι. Ξέρουμε ότι τα Λεμεσιανά ντέρμπι είναι και για το γόητρο. Δικαιούμασταν την νίκη, ελέγχαμε το παιχνίδι. Είχαμε κι άλλες φάσεις. Είμαστε χαρούμενοι γιατί το πήραμε με την καρδιά μας και την ψυχή μας στο γήπεδο. Σήμερα νομίζω το πάθος και η θέληση για ένα νικηφόρο αποτέλεσμα, ήταν καθοριστικό για το αποτέλεσμα του αγώνα”.

Είναι σημαντικό για την ψυχολογία. Δίνουμε μάχη για την εξάδα και ήταν πολύ σημαντικό να κερδίσουμε σήμερα. Μια νίκη που θα μας βοηθήσει να πετύχουμε τους στόχους μας. Είμαι ευχαριστημένος. Δίνω τον καλύτερο μου εαυτό για την ομάδα μου όποτε με χρειαστεί ο προπονητής μου. Ότι πήραμε το πήραμε με το σπαθί μας δεν μας χάρισε κανείς τίποτα”.

Φλορεντίν Ματέι:

“Σήμερα δεν ήταν η μέρα μας, δεν παίξαμε καλά. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Είναι πρόβλημα το να μην σκοράρεις. Ήταν δύσκολο να επιστρέψουμε μετά το γκολ της ΑΕΛ. Μου αρέσει εδώ στον Απόλλωνα. Ήταν πολύ καλοί μαζί μου. Είναι ένα μεγάλο κλαμπ ο Απόλλωνας, παλεύουμε για το πρωτάθλημα και το Κύπελλο”.

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy