Αντετοκούνμπο: «Το να είσαι αρχηγός σε αποσπά από το παιχνίδι και αυτό δεν μου αρέσει»

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο σχολίασε την ήττα από τους Νάγκετς, την ελληνική βραδιά, μίλησε για την αρχηγία στο All Star Game, ενώ είχε μερικά λόγια και για τον Κόμπι Μπράιαντ.

Οι Μπακς δεν κατάφεραν να πάρουν την νίκη κόντρα στους Νάγκετς, αλλά ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είχε την ευκαιρία να παίξει μαζί με τον αδελφό του ως βασικός. Ο Έλληνας σταρ σχολίασε όσα έγιναν στο παιχνίδι, την συνύπαρξη με τον αδελφό του, ενώ δεν… τρελάθηκε από την χαρά του με την αρχηγία στο All Star Game.

Μεταξύ άλλων σχολίασε:

«Κερδίσαμε 41 παιχνίδια κάνοντας καλή δουλειά στην άμυνα στο τρίποντο, αλλά θα υπάρξουν ομάδες που θα έρθουν και θα σκοράρουν 22 τρίποντα και θα σουτάρουν με 50% από το τρίποντο και πρέπει να προσαρμοζόμαστε καλύτερα. Όταν προσπαθούσαμε να βρούμε ρυθμό έβαζαν τρίποντα και μας έβγαζαν από τον ρυθμό μας. Σου «σκοτώνει» το μομέντουμ, σου «σκοτώνει» τον ρυθμό».

Για την ελληνική βραδιά και αν ρωτήθηκε για να γίνει:

«Δεν είναι δουλειά μου να αποφασίσω αν θα υπάρξει μια ελληνική βραδιά ή όχι, όσο μεγαλώνει το όνομα σου θα υπάρχουν κι άλλες ελληνικές βραδιές, νομίζω αυτή είναι η δεύτερη. Πριν δύο χρόνια, σε κάθε πόλη ήταν μια ελληνική βραδιά. Είναι κάτι που δεν το σκέφτομαι, προφανώς αγαπώ τους Έλληνες οπαδούς που έρχονται και μας υποστηρίζουν, αλλά δεν το σκέφτομαι».

Για την συνύπαρξη του με τον Θανάση στην βασική πεντάδα των Μπακς:

«Είναι τρελό. Όταν μεγαλώναμε ποτέ δεν είχαμε σκεφτεί ότι θα ξεκινούσαμε ένα παιχνίδι ΝΒΑ, θα παίζαμε μαζί, αλλά είμαι περήφανος για εκείνον, είμαι χαρούμενος, ξέρω ότι η μαμά μου είναι πολύ χαρούμενη, αλλά είμαι χαρούμενος που πήρε την ευκαιρία ο Θανάσης και προσπάθησε να βοηθήσει την ομάδα». 

Για το All Star Game και το γεγονός πως είναι αρχηγός:

«Η κοπέλα μου είπε ότι ήμουν πρώτος πριν από καμιά εβδομάδα στις ψήφους για το All Star Game, ότι ο δεύτερος δεν ήταν κοντά και σκέφτηκα ”ΟΚ κουλ”. Αλλά δεν δίνω σημασία αν είμαι ο αρχηγός ή δεν είμαι, ότι θέλει ας γίνει. Νομίζω ότι με το να είσαι ο αρχηγός έχεις πιο πολλά πράγματα να κάνεις, σε παίρνει από το παιχνίδι. Δεν μου αρέσουν πράγματα που με αποσπούν από το παιχνίδι, πρέπει να είμαι συγκεντρωμένος». 

Για το Κόμπι Μπράιαντ:

«Είναι τρελό αυτό που έχει συμβεί με τον Κόμπι. Στην αρχή δεν θες να το αποδεχθείς, αλλά όλοι το έχουν αποδεχτεί, ότι είναι στον ουρανό και μας κοιτούν. Είναι δύσκολο, αλλά αν είχες κάποια σχέση μαζί τους είναι δυσκολότερο. Ποτέ δεν θα ξεχαστούν από κανέναν και πάντα θα προσπαθώ να τους εκπροσωπώ με τον σωστό τρόπο . Mamba mentality for life».

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy