Αντίδραση ΣΥ.Φ.ΑΕΛ για την πώληση του Γουίλερ 

Ανακοίνωση εξέδωσαν οι οργανωμένοι οπαδοί της ΑΕΛ με την οποία αναφέρονται στη μεταγραφή Γουίλερ αλλά και στο αυριανό(2/2) τοπικό ντέρμπι κόντρα στον Απόλλωνα.

Η ανακοίνωση του ΣΥ.Φ.ΑΕΛ:

Η πώληση ενός από τους πιο σημαντικούς παίκτες της ομάδας στη λήξη της μεταγραφικής περιόδου και μάλιστα χωρίς διάθεση ανάλογης ενίσχυσης είναι για τον κόσμο της ΑΕΛ εντελώς προκλητική.

Εδώ και κάποια χρόνια ότι καλό διαθέτει σε υλικό το ποδοσφαιρικό τμήμα φεύγει χωρίς διάθεση να αντικατασταθεί ισάξια.

Ο ΑΕΛΙΣΤΑΣ δεν ζήτησε ποτέ ψηλούς προϋπολογισμούς, ζητά αξιοπρέπεια, διαφάνεια και πλάνο για το μέλλον κάτι που είναι ευθύνη της ηγεσίας του τμήματος. Αντίθετα, με πρόσχημα τον προϋπολογισμό έχουμε αποδυνάμωση της ομάδας σε κάθε μεταγραφική περίοδο και τα ίδια επικοινωνιακά και οργανωτικά λάθη να επαναλαμβάνονται.

Τη στιγμή που το σωματείο μας δέχεται εξωτερικό πόλεμο από τους εχθρούς του θεωρούμε αδιανόητο η ηγεσία του ποδοσφαιρικού να διχάζει τον κόσμο με τις ενέργειες της, αντί να έχει σαν πρώτο μέλημα της, τη συσπείρωση.

Ο κόσμος ακούει και βλέπει πολλά και διάφορα σχετικά με την κατάσταση στο ποδοσφαιρικό τμήμα και έχει χάσει εδώ και καιρό την εμπιστοσύνη του.

Για αυτό απαιτούμε άμεσα τη σύγκλιση έκτακτης ανοικτής συνέλευσης σχετικά με το ποδοσφαιρικό για ευρεία ενημέρωση για το πώς αξιοποιούνται τα χρήματα από τις πωλήσεις παικτών και όχι μόνο. Ζητούμε να παρουσιαστούν χωρίς μυστικοπάθειες και υπεκφυγές αναλυτικά τα οικονομικά του ποδοσφαιρικού τμήματος καθώς και το πλάνο για τη συνέχεια. Δεν αποδεχόμαστε τίποτα λιγότερο από την ωμή αλήθεια.

Κλείνοντας, ζητούμε από τους ποδοσφαιριστές μας να συγκεντρωθούν στους αγωνιστικούς στόχους.

ΥΓ. Απόψε σύναξη στον Εναέριο – Κυριακή στις 13:30 ΟΛΟΙ στον Πισσαρίδη.

Η ΠΟΛΗ ΖΕΙ ΣΤΟΥΣ ΠΑΛΜΟΥΣ ΤΗΣ ΘΥΡΑΣ 3

ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Η ΠΟΡΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΚΤΗ – ΦΤΑΝΕΙ Η ΑΕΛ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΘΑΡΗ

Η Α.Ε.Λ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΛΑΟ ΤΗΣ

ΣΥ.Φ.ΑΕΛ 1989

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy