Νίκη επί του Γιβραλτάρ και πρόκριση για την Εθνική Futsal(video)

Μεγάλες στιγμές για την Εθνική μας ομάδα του Futsal η οποία προκρίθηκε στα play-offs του UEFA Futsal Euro.

Σε αγώνα για την 3η αγωνιστική του πρώτου προκριματικού ομίλου που έγινε στη Ζένιτσα, νίκησε με 4-0 το Γιβραλτάρ και ολοκλήρωσε την προσπάθεια της με έξι βαθμούς, απολογισμός ο οποίος της επιτρέπει να συνεχίσει την πορεία της στη διοργάνωση.

Η Εθνική μας θα μάθει τον επόμενο αντίπαλο της στην κλήρωση που θα γίνει στις 13 Φεβρουαρίου. Ο αντίπαλος της θα προκύψει από τις ομάδες που προκρίθηκαν από τους υπόλοιπους οκτώ προκριματικούς ομίλους, είτε ως δεύτερες, είτε ως μια από τις πέντε καλύτερες τρίτες. Η φάση των play-off θα γίνει με διπλούς, νοκ άουτ αγώνες με την κάθε ομάδα να δίνει ένα αγώνα στην έδρα της και ένα εκτός έδρας.

Όσον αφορά τον αγώνα με το Γιβραλτάρ, η ομάδα μας ήταν σοβαρή σε όλη τη διάρκεια και έφτασε δίκαια στην επικράτηση με 4-0. Από τέρματα των Κουλουμπρή και Αλεξίου η Κύπρος προηγήθηκε με 2-0 στο ημίχρονο. Κάντζιο και Περέιρα σκόραραν άλλα δύο τέρματα στο δεύτερο ημίχρονο διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα.

Κύπρος (Α. Στυλιανού): Σκαμπύλης, Κουλουμπρής, Περέιρα, Λακούφης, Ιωάννου (Χατζηγεωργίου, Φιλίππου, Αλεξίου, Ομήρου, Κόκκινος, Κάντζιο, Σκαρπάρης, Οδυσσέως, Τσίτσος.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy