Καιρός και για μεταγραφές διαιτητών…

Οι χειμερινή μεταγραφική περίοδος ολοκληρώθηκε ψες(31/1) το βράδυ, με σχεδόν όλες τις ομάδες να ενισχύονται σημαντικά η καθεμιά για τους δικούς της στόχους. Ποδοσφαιριστές έφυγαν από τη μια ομάδα και πήγαν σε άλλη και πολλοί ήρθαν στο νησί μας για το νέο βήμα στην καριέρα τους.

Κάποιοι όμως παραμένουν στάσιμοι και αυτοί δεν είναι άλλοι από τους διαιτητές μας που σφυρίζουν αδιάφορα. Οι τελευταίες αγωνιστικές καταδεικνύουν ότι καμία μα καμία βελτίωση δεν έχουν. Επαναλαμβανόμενα λάθη, ανθρώπινα λάθη δήθεν και σημεία που μας κάνουν να αντιληφθούμε ότι ή είναι χαμηλό το επίπεδο τους ή “σπρώχνονται” από κάπου.

Το πρωτάθλημα μας μπαίνει σε κρίσιμη καμπή και κάτι πρέπει να γίνει, κάντε και εσείς μεταγραφές ξένων, τουλάχιστον θα φύγει η προκατάληψη και τα φαντάσματα που κυκλοφορούν. Άλλωστε είναι κάτι που σιγά σιγά άρχισαν να το αναζητούν όλες οι ομάδες ως λύση και η ΚΟΠ το σκέφτεται πολύ σοβαρά, για να αλλάξει κάτι στο άμοιρο μας Κυπριακό ποδόσφαιρο!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy