Καθοριστικός αγώνας της Εθνικής Futsal με το Γιβραλτάρ

Παιχνίδι πρόκρισης είναι το σημερινό για την Εθνική μας ομάδα Futsal, με αντίπαλο το Γιβραλτάρ, στις 16:00. Ο αγώνας θα γίνει στη Ζένιτσα και η Κύπρος με νίκη εξασφαλίζει την πρόκριση της στα play-offs του UEFA Futsal EURO.

Έχοντας ενώπιον τους μια πολύ μεγάλη πρόκριση, οι διεθνείς μας είναι έτοιμοι να επιβεβαιώσουν τα προγνωστικά και να πάρουν τη νίκη, απέναντι σε ένα μαχητικό αντίπαλο ο οποίος έχει τους δικούς του στόχους στο σημερινό αγώνα.

Ο αγώνας θα μεταδίδεται ζωντανά στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://www.youtube.com/user/BosniaFootballNFSBIH

Τα αποτελέσματα μέχρι στιγμής στον όμιλο:

1η αγωνιστική
Βοσνία Ερζεγοβίνη – Κύπρος 8-4
Ελβετία – Γιβραλτάρ 3-1

2η αγωνιστική
Ελβετία – Κύπρος 1-6
Βοσνία Ερζεγοβίνη – Γιβραλτάρ 9-2

3η αγωνιστική, Σάββατο, 1η Φεβρουαρίου
16:00 Κύπρος – Γιβραλτάρ
20:00 Βοσνία Ερζεγοβίνη – Ελβετία

Σε περιπτωση πρόκρισης η Εθνική μας θα μάθει τον επόμενο αντίπαλο της στην κλήρωση που θα γίνει στις 13 Φεβρουαρίου. Ο αντίπαλος της θα προκύψει από τις ομάδες που προκρίθηκαν από τους υπόλοιπους οκτώ προκριματικούς ομίλους, είτε ως δεύτερες, είτε ως μια από τις πέντε καλύτερες τρίτες. Η φάση των play-off θα γίνει με διπλούς, νοκ άουτ αγώνες με την κάθε ομάδα να δίνει ένα αγώνα στην έδρα της και ένα εκτός έδρας.

Οι ομάδες που θα προκριθούν από τη φάση των play-offs, θα συμμετάσχουν τους ομίλους του UEFA Futsal EURO που θα γίνουν από το Φεβρουάριο μέχρι το Σεπτέμβριο του 2021 για να προκύψουν οι ομάδες που θα προκριθούν στην τελική φάση της διοργάνωσης.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy