Θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στο αυριανό ντέρμπι στη μνήμη του Γρηγόρη

Ο Απόλλωνας ενημερώνει ότι θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στο αυριανό ντέρμπι στη μνήμη του Γρηγόρη Πική.

Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ ενημερώνει πως μετά από κοινό αίτημα με την ΑΕΛ προς την ΚΟΠ το οποίο εγκρίθηκε, πριν την έναρξη του αυριανού αγώνα ανάμεσα στις δύο ομάδες, θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Γρηγόρη Πική, ο οποίος έφυγε από τη ζωή τόσο πρόωρα την Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2020 μετά από αυτοκινητιστικό δυστύχημα.

Παράλληλα, μετά από αίτημα του Απόλλωνα Λεμεσού, πριν από τους αγώνες του Παγκύπριου πρωταθλήματος Νέων Κ19, Παίδων Κ15, Κ17 αλλά και των Προαιρετικών Πρωταθλημάτων Παίδων Κ14, Κ15, Κ16 και Κ17, θα τηρηθεί μονόλεπτη σιγή στη μνήμη του πρώην ποδοσφαιριστή της ακαδημίας μας.

Καλούμε τον κόσμο για μία ακόμη φορά να είναι προσεκτικοί στο δρόμο, να βάζουν πάντα τη ζώνη ασφαλείας τους τόσο μπροστά όσο και στα πίσω καθίσματα, να χρησιμοποιούν πάντα το κράνος τους, να μην ξεπερνούν τα όρια ταχύτητας, να μην οδηγούν ποτέ υπό την επήρεια αλκοόλ ή άλλων ουσιών, να μην χρησιμοποιούν κινητό τηλέφωνο ή οτιδήποτε άλλο που αποσπά την προσοχή, να ακολουθούν τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και να σέβονται τους άλλους οδηγούς, τους πεζούς και γενικά τον κάθε συνάνθρωπο μας.

Ο Γρηγόρης να είναι ο τελευταίος!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy