Συγχαρητήρια για την πρόκριση και στήριξη στην ομάδα Καλαθόσφαιρας σε τροχοκάθισμα

Ανακοίνωση εξέδωσαν οι οργανωμένοι οπαδοί του Απόλλωνα, που αναφέρονται στην πρόκριση επί του ΑΠΟΕΛ, στον αγώνα της ομάδας Καλαθόσφαιρα σε τροχοκάθισμα όπου θα δώσουν το παρόν τους αλλά και στο μεγάλο τοπικό ντέρμπι της Κυριακής.

Διαβάστε:

Αδέρφια ΑΠΟΛΛΩΝΙΣΤΕΣ και μάγκες της ΘΥΡΑ ΕΝΑ ,

Καταρχάς να συγχαρούμε την ομαδάρα μας που τη Τετάρτη έκανε το καθήκον της στέλνοντας τους ξεφτίλες του κυπριακού αθλητισμού εκεί που τους αξίζει. ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ!

Στα δικά μας αύριο η ομάδα μπάσκετ σε τροχοκάθισμα αντιμετωπίζει την πρωτοπόρο του πρωταθλήματος σε ένα πολύ σημαντικό αγώνα. Καθήκον μας να στηρίξουμε αυτούς τους λεβέντες εκεί που είναι η θέση μας..ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ! Αύριο λοιπόν στο κλειστό μας γήπεδο στις 16:30 δίνουμε ραντεβού για άλλη μια παράσταση. Μετά τη λήξη του αγώνα αποχωρούμε όλοι μαζί για τον Κεντρικό όπου εκεί θα στηθεί το καθιερωμένο μας pre-game για τον αγώνα με τα ——— της πόλης.

Την Κυριακή ξεκινάμε από το πρωί στον Κεντρικό με τα μαγκάλια να γυρίζουν ασταμάτητα στήνοντας το δικό μας πάρτι αφού ο τρομονόμος μας θέλει εκτός γηπέδου.

Υ.Γ.1. ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΑΥΡΙΟ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΜΑΣ ΣΤΙΣ 16:30 (ΧΩΡΙΣ κάρτα οπαδού).

Υ.Γ.1. Και ——– – και ——- – και ————

Υ.Γ.1. ΊΜΙΑ 1996 – ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ ΣΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ.

-Πανελλήνιος Σύνδεσμος Φιλάθλων ΑΠΟΛΛΩΝ 1982-

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy