Μήνυμα στήριξης στην ομάδα…

Ανακοίνωση που εξέδωσε ο Όμιλος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών της ΑΕΛ στην οποία κάνει κάλεσμα συσπείρωσης και στήριξης στην ομάδα.

Αναλυτικά:

«Σε δύσκολους καιρούς για το Κυπριακό ποδόσφαιρο, ο Όμιλος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών καλεί τον κόσμο της ΑΕΛ, όπως στηρίζει κάθε προσπάθεια της ομάδας μας, σε όλους τους αγώνες που έχει να δώσει, μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου.

Οι στιγμές που βιώνουμε είναι ιστορικές και χρέος μας είναι να παραμείνουμε μπροστάρηδες και υπερασπιστές των ιδεών των αθάνατων σκαπανέων της ΑΕΛ. Καλούμε τους φιλάθλους της ΑΕΛ, όπως δώσουν το παρών τους στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα και σε όσα παιχνίδια ακολουθούν, για να βοηθήσουμε όλοι μαζί την ομάδα μας. Με όλα όσα συμβαίνουν, αυτό που μένει για την αγαπημένη μας ΑΕΛ, είναι να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και ο καθένας από το πόστο του, να ενισχύσουμε στην υλοποίηση των στόχων.

Με πνεύμα αθλητικό και περήφανο, μπορούμε και μας αξίζει, με την βοήθεια όλων, να πάρουμε ακόμη πιο ψηλά τον σύλλογο μας. Η ΑΕΛ θα προχωρήσει κοιτάζοντας μπροστά, ενώνοντας τις δυνάμεις της.  Όλοι μαζί να συνεχίσουμε να ταξιδεύουμε και να ονειρευόμαστε. Κανείς μας δεν περισσεύει».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy