“Κανονικά θα ήταν μεγάλη γιορτή το ντέρμπι…”

Δημοσιογραφική διάσκεψη παρέθεσε σήμερα(31/1) ο προπονητής της ΑΕΛ, Ντούσαν Κέρκεζ ενόψει του ντέρμπι κόντρα στον Απόλλωνα.

Ντούσαν Κερκεζ:

“Κανονικά θα ήταν μεγάλη γιορτή το ντέρμπι της Κυριακής με γεμάτο γήπεδο. Δυστυχώς δεν θα είναι έτσι όμως ελπίζουμε να έρθει κόσμος να δει το παιχνίδι. Τόσο ο Απόλλωνας όσο και εμείς είμαστε έτοιμοι να δώσουμε ένα παιχνίδι που θα απολαύσει ο κόσμος. Ένα ντέρμπι είναι 50-50 και αν θυμάστε στο περασμένο ματς που κερδίσαμε 2-1 όταν ήρθε πίσω ο Σωφρόνης είπα ότι είναι πολύ καλή ομάδα και θα διεκδικήσει το πρωτάθλημα. Ο σεβασμός υπάρχει μέχρι την ώρα που θα ξεκινήσει το παιχνίδι. Είναι 11 εναντίον 11. Η ομάδα μου θα δώσει όλες τις δυνάμεις της για να πάρει τη νίκη. Εκτός ο Αντρέ με κάρτες. Γκοντάλ δεν θα ρισκάρουμε θα προστατευθεί. Ο Γερολέμου είναι άρρωστος και μπορεί να μην είναι αποστολή.

Χάρης Κυριάκου:

“Θα συμφωνήσω σε πολλά με τον προπονητή. Το περιμένουμε πως και πως. Είναι κρίμα που απουσιάζει ο κόσμος. Ελπίζω να βρεθεί λύση σύντομα. Με κόσμο είναι όλα διαφορετικά. Είναι το ντέρμπι της πόλης ξέρουμε τη σημασία του αγώνα. Παίζουμε πάντα για τη νίκη και το γόητρο. Θα το κερδίσει η ομάδα με πιο  πολλή καρδιά και ψυχή. Είναι σημαντικό να νιώσουμε δίπλα μας τον κόσμο. Θα παλέψουμε για τους στόχους μας και θα τους πετύχουμε.

Για μεταγραφές σε Κερκεζ: Θέλαμε Χριστοφή αλλά δεν συμφωνήσαμε λόγω οικονομικού. Για άλλη κίνηση πάντα μέχρι το τέλος έχει μια μικρή πιθανότητα για ένα ακόμη παίκτη. Καλύτερα να περιμένουμε μέχρι το βράδυ. Ο παίκτης είναι από Κύπρο.

Για Φράγκου αν θα εγγραφεί: “Ο Φράγκου ήταν άτυχος. Συζητούσαμε για να βρει ομάδα. Είναι μαζί μας  και αν έχουμε την ευκαιρία να του δώσουμε να παίξει θα το κάνουμε. Είναι ήδη στην λίστα από το καλοκαίρι”.

Για το αν θα κρίνει αυτός ο μήνας την πορεία: “Είναι δύσκολος μήνας. Εμείς αξίζουμε να είμαστε εξάδα και στα ματς κυπέλλου ποτέ δεν ξέρεις. Είναι 50-50”.

Για το αν προβληματίζει η απουσία Γκοντάλ και Α.Τεϊσέιρα: “Ασφαλώς και είναι πρόβλημα. Έχω κάτι στο μυαλό μου. Δεν παίζουμε μόνοι μας. Όποιος παίξει είναι έτοιμος να δώσει τα πάντα”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy