Αποχωρεί ο Άρης από το πρωτάθλημα…

Ραγδαίες εξελίξεις στον Άρη Λεμεσού. Σε έκτακτη συνεδρία την Πέμπτη(301) το βράδυ το Δ.Σ αποφάσισε να παραιτηθεί ομαδικά και το σωματείο πλέον οδηγείται σε έκτακτη Γενική Συνέλευση στην οποία θα εξεταστεί ενδεχόμενη αποχώρηση της ποδοσφαιρικής ομάδας από το πρωτάθλημα Β’ Κατηγορίας.

 

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις στο χώρο του κυπριακού ποδοσφαίρου, τη βομβιστική επίθεση εναντίον του αντιπροέδρου του σωματείου Γιάννη Παναγή, την άδικη εμπλοκή και τιμωρία της ομάδας μας σε κόκκινο φάκελο που είχε ως αποτέλεσμα την οικονομική εξόντωση του σωματείου μας, το ΔΣ του σωματείου ΑΡΗ ΛΕΜΕΣΟΥ σε έκτακτη σημερινή συνεδρίαση, αποφάσισε ομόφωνα να παραιτηθεί και να συγκαλέσει έκτακτη Γενική Συνέλευση.

Ως τελευταία πράξη του, το ΔΣ εξουσιοδότησε το νομικό τμήμα της ομάδας όπως υποβάλει έφεση ενάντια στη χθεσινή απόφαση του αθλητικού δικαστή.

Ως ένα από τα θέματα που θα συζητηθούν στη Γενική Συνέλευση, είναι και ενδεχόμενη αποχώρηση της ποδοσφαιρικής ομάδας από το πρωτάθλημα Β’ Κατηγορίας, ενός σωματείου που είναι από τα ιδρυτικά μέλη της ΚΟΠ με ιστορία 90 χρόνων.

Ημερομηνία Γενικής Συνέλευσης

Τετάρτη, 05/02/2020 – 18:00 μμ στο οίκημα του σωματείου

Εκ μέρους του ΔΣ του σωματείου

Χαράλαμπος Χριστοφή

Έφορος επικοινωνίας

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy