Σύσκεψη στο προεδρικό για κάρτα φιλάθλου και φακέλους

Ευρεία σύσκεψη για την κάρτα φιλάθλου και πλήρη ενημέρωση για τις διαδικασίες και ενέργειες για την πάταξη της διαφθοράς στο κυπριακό ποδόσφαιρο θα έχει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης.

Την σύσκεψη εξήγγειλε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κυριάκος Κούσιος σε δηλώσεις του από το Προεδρικό Μέγαρο. Η σύσκεψη θα λάβε χώρα στις 7 Φεβρουαρίου.

“Λαμβάνοντας υπόψη τους 80 τόσους κόκκινους φακέλους για υποψία χειραγωγημένων αγώνων που εστάλησαν από την ΟΥΕΦΑ. τις καταγγελίες παραγόντων ομάδων προέβη στην δήλωση για αναγκαιότητα κάθαρσης στο ποδόσφαιρο. Ο ΠτΔ καλεί για άλλη μια φορά οποιονδήποτε κατέχει στοιχεία και προβαίνει σε καταγγελίες, να συνεργαστεί με τις διωκτικές αρχές”

Στις δηλώσεις του ο Κυβερνητικό Εκπρόσωπος είπε πως η σύσκεψη είχε προγραμματιστεί πριν την επίσκεψη των Αντιπροσώπων της ΟΥΕΦΑ ενώ ο ΠτΔ έτυχε ενημέρωσης από τον Υπουργό Δικαιοσύνης Γιώργο Σαββίδη.

 

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy