“Είμαστε χαρούμενοι για την πρόκριση, αδιαπραγμάτευτος στόχος η νίκη με ΑΕΛ”

Ο τερματοφύλακας του Απόλλωνα, Ζόελ Μολ, μετά το τέλος του νικηφόρου σημερινού(29/1) επαναληπτικού αγώνα επί του ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ με 2-1, που έδωσε την πρόκριση στα προημιτελικά του κυπέλλου Κύπρου, μίλησε στα μέσα ενημέρωσης.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

“Είμαστε πολύ χαρούμενοι με την πρόκριση. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Ήμασταν πιο τυχεροί από τον ΑΠΟΕΛ, που ξεκίνησε καλύτερα, αλλά μετά το πρώτο γκολ παίξαμε πολύ καλύτερα, παλέψαμε για κάθε μπάλα. Δεν είναι εύκολο να παίζεις ενάντια στον ΑΠΟΕΛ, μείωσαν με 1-1 και ξαναμπήκαν στο παιχνίδι. Είμαι περήφανος, οι κεντρικοί αμυντικοί έκαναν σπουδαία δουλειά. Έχουμε δέκα σερί νίκες όμως θέλουμε να συνεχίσουμε. Είμαστε αισιόδοξοι αλλά τα πάντα μπορούν να γίνουν. Δεν μπορούμε να είμαστε αλαζόνες, είχαμε και την τύχη με το μέρος μας στα τελευταία παιχνίδια, όμως το αξίζουμε και κυνηγάμε την τύχη μας”.

Για το ντέρμπι με την ΑΕΛ: “Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για μας, ένα ντέρμπι, χάσαμε στο προηγούμενο παιχνίδι και ακόμα είναι στο μυαλό μου αυτό. Πρέπει να κερδίσουμε, είναι αδιαπραγμάτευτο”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy