Έρχεται το πρώτο Ερασιτεχνικό Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης Λεμεσού!

Στις 18 Μαΐου θα ξεκινήσει το πρώτο Ερασιτεχνικό Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης της Λεμεσού! Το OPAP Limassol 5on5 Amateur League | First Edition θα διεξαχθεί στο κλειστό γήπεδο «Νίκος Σολωμονίδης».

Το Πρωτάθλημα θα διεξαχθεί σε τρεις φάσεις και με μέγιστο αριθμό τις οκτώ (8) ομάδες. Στην πρώτη φάση όλες οι ομάδες θα παίξουν μεταξύ τους σε ένα πρωτάθλημα ενός γύρου. Οι τέσσερις πρώτες ομάδες θα προκριθούν στον ημιτελικό και ακολούθως οι δύο νικήτριες στον μεγάλο τελικό.

Η προθεσμία εγγραφής των ομάδων είναι μέχρι τις 12 Μαρτίου 2020. Δικαίωμα συμμετοχής καλαθοσφαιριστών έχουν όσοι έχουν γεννηθεί πριν από τις 1.1.1995 και δεν έχουν δηλωθεί/αγωνιστεί σε οποιοδήποτε επίσημο πρωτάθλημα ή διοργάνωση της ΚΟΚ ή άλλων διεθνών πρωταθλημάτων μετά την 1.1.2019. Επίσης θα πρέπει να έχουν μόνιμη διεύθυνση κατοικίας στην επαρχία της Λεμεσού.

Για περισσότερες πληροφορίες και αιτήσεις εγγραφής, μπορείτε να επισκεφτείτε την σελίδα της διοργάνωσης στο Facebook εδώ.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy