Το email της διαφθοράς!!!

Ανακοίνωση από το γραφείο Τύπου της Ομόνοιας:

Έχει τεθεί σε λειτουργία η ηλεκτρονική διεύθυνση info@diafthora.com μέσω της οποίας μπορούν να επικοινωνούν μαζί μας άτομα υπό οποιανδήποτε ιδιότητα, είτε ανώνυμα, είτε επώνυμα, ώστε να αποστείλουν πληροφορίες, ενημέρωση και στοιχεία σχετικά με παρανομίες στο Κυπριακό ποδόσφαιρο.

Όπως έχουμε ήδη αναφέρει, το email αυτό θα το διαχειρίζεται δικηγόρος, ο οποίος θα έχει την ευθύνη να διερευνά τις υποθέσεις, να τις διασταυρώνει και να προσπαθεί να τις τεκμηριώνει.

Όλες οι τελικές εκθέσεις θα δίνονται στον Γενικό Εισαγγελέα και στην ΟΥΕΦΑ. Μέσω αυτής της ενέργειας θέλουμε να συγκεντρώσουμε και άλλα αποδεικτικά στοιχεία τα οποία θα βοηθήσουν το Κράτος, την Αστυνομία και την ΚΟΠ να λειτουργήσουν σωστά.

Διαβεβαιώνουμε ότι ποτέ δεν θα αποκαλύπτουμε όνομα ατόμων που μας έστειλαν ή θα μας αποστείλουν στοιχεία, εκτός εάν οι ίδιοι το επιθυμούν.

Επιπλέον, υπενθυμίζουμε πως θα δίνεται χρηματική αμοιβή μεταξύ 5000 και 25000 ευρώ, σε όσους μας φέρουν στοιχεία ή πληροφορίες τα οποία θα μπορούν να αξιοποιηθούν. Αυτό το μέτρο θα ισχύει μέχρι το τέλος της τρέχουσας σεζόν.

info@diafthora.com

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy