“Απαιτούμε γιγαντοοθόνη έξω από το Τσίρειο…”

Ανακοίνωση εξέδωσε πριν από λίγο σήμερα(29/1) ο σύνδεσμος φιλάθλων της ΑΕΛ 

Αναλυτικά:

“Για ακόμα μια φορά το περασμένο Σάββατο γίναμε μάρτυρες της φαρσοκωμωδίας του κυπριακού ποδόσφαιρου και τα …..ακόμα έχουν το θράσος να μιλούν για …..και κάρτες οπαδού. Οι πραγματικοί ….. δεν είναι άλλοι από τους ….. με τις γραβάτες και τις σφυρίχτρες που εδώ και δεκαετίες μαφιόζικα ζουν εις βάρος του αθλητισμού.

Δεν θα μακρηγορήσουμε εξάλλου όλα είναι χιλιοειπωμένα και τα όσα ζούμε τόσα χρόνια δεν είναι τίποτε άλλο από τη συνειδητή στάση ζωής μας, επιλέγοντας το δύσκολο και γεμάτο αξιοπρέπεια δρόμο που ακολουθεί το μοναδικό αθλητικό σωματείο της μπανανίας, η ΑΕΛ.

…..  έχετε δώσει άθελα σας την ευκαιρία που ψάχναμε ώστε όλα τα κομμάτια της ΑΘΗΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ να ενωθούν ξανά. Ο ΑΕΛΙΣΤΑΣ δεν έσκυψε σε τίποτα και κανένα, αντίθετα θα υψώσει τη γροθιά στα μούτρα σας.
Ζητούμε από την επίσημη ΑΕΛ ακόμα πιο δυναμικά μέτρα γιατί ο κόμπος έφτασε στο κτένι. Ζητούμε και δημόσια από τη διοίκηση στον αγώνα με το …. , να στηθεί γιγαντοοθόνη έξω από το Τσίρειο, σε μια ειρηνική και μαζική διαμαρτυρία του κόσμου και όλων των οργανωμένων συνόλων της ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ ενάντια στο σάπιο σύστημα του κυπριακού ποδοσφαίρου, στην κάρτα οπαδού και στον τρομονόμο. Καλούμε τη διοίκηση να πατήσει στο γεγονός πως πέρσι δόθηκε έγκριση για γιγαντοοθόνη έξω από το νότιο πέταλο του ΓΣΠ.

Ακόμα και αν η επίσημη ΑΕΛ δεν προβεί σε όλες τις ενέργειες για προβολή του αγώνα έξω από το Τσίρειο, εμείς καλούμε τον κόσμο της ΑΕΛ να μαζευτεί από η ώρα 13:30 στον Πισσαρίδη.

Το Σάββατο το βράδυ ο ΣΥ.Φ.ΑΕΛ διοργανώνει μεγάλο ακροΑΕΛίστικο πάρτι στο οίκημα του στον Εναέριο, εκεί όπου για 20 συνεχόμενα χρόνια παραμένει άσβεστη η φλόγα της αντίδρασης. Καλούμε όλους τους ΑΕΛΙΣΤΕΣ να παρευρεθούν σε ακόμα μια βραδιά που η πόλη θα ζει στους παλμούς της ΘΥΡΑΣ 3».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy