Τι κάνει ο Απόλλωνας μετά από εντός έδρας νίκη 1-0 σε πρώτο αγώνα Κυπέλλου

Σε έξι περιπτώσεις που βρέθηκε ξανά ο Απόλλωνας σε επαναληπτικό αγώνα Κυπέλλου να μεταφέρει προβάδισμα νίκης με 1-0 στις 4 να πήρε την πρόκριση και στις άλλες δύο να δέχεται αποκλείστηκε, κάτι που συνεπάγεται 67% επιτυχία.

Για πρώτη φορά αυτό έγινε την περίοδο 1988-89 όταν η νίκη του Απόλλωνα επί του ΑΠΟΕΛ με 1-0 δεν στάθηκε αρκετή αφού οι του ΑΠΟΕΛ κατάφεραν να  το ανατρέψουν το αποτέλεσμα με 2-0!

Η δεύτερη φορά ήταν την περίοδο 1995-96 όταν ο Απόλλωνας προκρίθηκε σε βάρος της Ανόρθωσης πετυχαίνοντας 2 νίκες  με 1-0! Η τρίτη φορά ήταν την περίοδο 2001-02 όταν η εκτός έδρας ήττα του Απόλλωνα από την ΑΕΠ με 2-1 αποδείχτηκε γλυκιά αφού του έδωσε το εισιτήριο για την προημιτελική φάση!

H τέταρτη φορά ήταν την περίοδο 2007-08 και ήταν η πιο οδυνηρή για τον Απόλλωνα αφού αποκλείστηκε στην ημιτελική φάση από την Ανόρθωση με το ευρύ σκορ 4-1! Η πέμπτη φορά ήταν την περίοδο 2013-14 όταν ο Απόλλωνας κέρδισε ξανά τη Νέα Σαλαμίνα εκτός έδρας αυτή τη φορά με 3-1 παίρνοντας την πρόκριση και η έκτη φορά ήταν την περσινή περίοδο όταν το ισόπαλο αποτέλεσμα 1-1 με την Ομόνοια στο ΓΣΠ έδωσε την πρόκριση στον Απόλλωνα!

ΚΥΑΝΟΛΕΥΚΟΣ ΑΝΑΛΥΤΗΣ

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy