“Μόνος μου σαν τερματοφύλακας δεν μπορώ να κάνω πολλά”

Το βραβείο Stoiximan Top Save της 10ης Αγωνιστικής παρέλαβε από τον ΠΑ.Σ.Π. ο Vozinha. Στη συνέχεια ο τερματοφύλακας της ΑΕΛ έκανε τις πιο κάτω δηλώσεις:

«Είναι μεγάλη η χαρά μου για το συγκεκριμένο βραβείο, ευχαριστώ αυτούς που με ψήφισαν και επέλεξαν την απόκρουση μου.»

Ξεκίνησες τη σεζόν πολύ καλά. Μαζί με τον Belec είχατε τα περισσότερα clean sheet τον πρώτο γύρο. Ποιο είναι το μυστικό;
«Νομίζω δεν υπάρχει μυστικό. Είναι η σκληρή δουλειά στις προπονήσεις και η ομαδική δουλειά στην άμυνα εντός γηπέδου. Μόνος μου σαν τερματοφύλακας δεν μπορώ να κάνω πολλά πράγματα. Το ποδόσφαιρο είναι ομαδικό άθλημα και χρειάζονται όλοι οι παίκτες να βοηθούν στην αμυντική λειτουργία. Όταν αυτό γίνεται τότε έχω λιγότερη δουλειά. Φυσικά όταν χρειάζομαι πρέπει να είμαι συγκεντρωμένος για να μπορώ να δράσω.»

Πως βλέπεις τη συνέχεια του Πρωταθλήματος;
«Ξεκινήσαμε καλά τη σεζόν, είχαμε καλά παιχνίδια αλλά και μερικά άσχημα. Με λίγη περισσότερη συγκέντρωση ίσως να είχαμε περισσότερους βαθμούς. Πρέπει να παλέψουμε μέχρι το τέλος για να πετύχουμε τους στόχους μας. Παιχνίδι με παιχνίδι να ετοιμαζόμαστε κατάλληλα ώστε να κερδίζουμε τους 3 βαθμούς.»

Δελτίο τύπου ΠΑΣΠ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy